immo Kaart

Mereldreef 91, 3140 Keerbergen

Huis Te Koop in Keerbergen
4 slaapkamers
€1.395.000
Lening simuleren

Mereldreef 91 - 3140 Keerbergen - VERKOCHT ! Deze exclusieve villa, met uitzonderlijke ligging aan het meer in het idyllische Keerbergen. Met zijn mooie, zuidgeoriënteerde tuin nodigt het uit tot zalig genieten van de natuurlijke pracht. Het huis telt 4 ruime slaapkamers, met veel natuurlijke lichtinval, en twee eigentijdse badkamers die comfort en stijl harmonieus combineren. Naast de dubbele garages, bevindt zich nog een carport.
De villa situeert zich in een exclusieve, residentiële omgeving vlakbij de Royal Keerbergen Golf Club , perfect voor liefhebbers van deze elegante sport. Gezinnen zullen verheugd zijn over de nabijheid van gerenommeerde scholen, wat het huis een bevoorrechte positie geeft. Echter, het meest buitengewone kenmerk van deze woning is het ongeëvenaarde zicht op het meer, dat een gevoel van sereniteit en harmonie oproept.
Een oase van rust wacht in de doodlopende straat waarin de villa ligt, waardoor het een zeldzaam gevoel van privacy en rust biedt. Hier kunnen bewoners ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en de tijd nemen om te ontspannen en te genieten van het kalmerende geluid van kabbelend water.
In deze residentie is het dagelijks leven doordrongen van verfijning en vredige schoonheid. Elk aspect van deze villa, van de prachtige ligging tot het meeslepende uitzicht, draagt bij aan een gevoel van luxe en welzijn. Voor degenen die op zoek zijn naar een unieke levensstijl in een sublieme omgeving, biedt deze villa aan het meer in Keerbergen de ideale kans.
Maak een afspraak en kom deze unieke villa bewonderen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.395.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
O95YSI1-VFUN
Makelaar Code
620-5493013
Prijs Geschiedenis
21 Aug 2023
€1.395.000 / C21 Ludwig Neefs

Meer prijzen over dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com