Kaart

Nindsebaan 22

3140 Keerbergen Huis Te Koop
2142 m² perceel
5 slaapkamers

Ontdek deze ruime en energiezuinige woning met vijf slaapkamers in de prachtige villawijk van Keerbergen. De woning is gelegen op een perceel van 2142 m² en biedt een rustige ligging in een groene omgeving, terwijl winkels, scholen en openbaar vervoer dichtbij zijn.

Bij binnenkomst valt de lichte leefruimte op, met veel ramen en plaats voor een gezellige zithoek met houtkachel en een aparte eetplaats met een prachtig uitzicht op de tuin. De open keuken is naadloos geïntegreerd en uitgerust met hoogwaardige apparatuur. Op de begane grond vindt u ook een apart toilet en extra opslagruimte.

De nachthal op de eerste verdieping leidt naar drie slaapkamers en twee badkamers. De hoofdslaapkamer heeft een inloopkast. De ene badkamer heeft een dubbele wastafel en een bad, terwijl de andere een wastafel, douche en toilet heeft. Twee ruime zolderkamers op de tweede verdieping kunnen perfect als extra slaapkamers worden gebruikt.

De grote tuin biedt veel privacy en is een ideale plek om van het mooie weer te genieten. Aan de voorkant van het huis is er een voortuin, voldoende parkeergelegenheid en een aparte garage. Deze energiezuinige woning (label A) is uitgerust met talrijke zonnepanelen en de elektriciteit is conform.

Als u op zoek bent naar een energiezuinige woning (EPC slechts 69) met vijf slaapkamers op een groot perceel in een groene omgeving, is dit een uitstekende kans. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0472/22 12 41 of bezoek www.boonstravastgoed.be.

Kenmerken:
- 5 slaapkamers
- Perceel van 2142 m²
- Energiezuinig (EPC: label A)

* * *

Nindsebaan 22 - 3140 Keerbergen - In een prachtige villawijk te Keerbergen bevindt zich deze ruime, energiezuinige woning met 5 slaapkamers op een perceel van 2142 m². U geniet hier van een rustige ligging in een groene omgeving, toch in de nabijheid van winkels, scholen en het openbaar vervoer.

We betreden de woning via de inkomhal met vestiaire. De ruime leefruimte geniet van erg veel lichtinval door de vele raampartijen. U kunt deze inrichten met een gezellige zithoek, voorzien van houtkachel, en een aparte eetplaats met prachtig zicht op de tuin. Hier is de open keuken mooi geïntegreerd in het geheel en voorzien van uiterst kwalitatieve toestellen. Verder beschikt u op het gelijkvloers nog over een apart toilet en extra opbergruimte. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot 3 slaapkamers en 2 badkamers. De master bedroom is ook voorzien van een inloopdressing. De ene badkamer is uitgerust met dubbele lavabo en ligbad, anderzijds is de tweede badkamer voorzien van lavabo, douche en toilet. Op de tweede verdieping bevinden zich nog 2 ruime zolderkamers, perfect te benutten als 2 extra slaapkamers. In de ruime tuin kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. Vooraan de woning beschikt u nog over een voortuin, voldoende parkeermogelijkheden en een aparte garage. Deze energiezuinige woning (label A) is ook voorzien van meer dan voldoende zonnepanelen en de elektriciteit is conform.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een energiezuinige woning (EPC slechts 69) met 5 slaapkamers op een mooi perceel in een groene omgeving. Contacteer ons voor meer informatie op 0472/22 12 41 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden:
- 5 slaapkamers
- Perceel = 2142 m²
- Energiezuinig (EPC : label A)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 798.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
2142 m2
Referentie
EX0AW1ZIRSEP
Makelaar Code
143430
EPC Waarde
69 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20230222-0002163698-RES-3
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woonparken
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
08 Apr 2024
€798.000 / Boonstra Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com