Home Te Koop Huis 3140 Keerbergen
Achiel Cleynhenslaan 44
Kaart

Achiel Cleynhenslaan 44

3140 Keerbergen Huis Te Koop
250 m² wonen
5 slaapkamers

Gelegen in een idyllische, doodlopende straat in het groene Keerbergen, staat deze adembenemende villa uit 1985 te koop. Het riante perceel van 32a 85ca is een weelderige groene oase, die zowel comfort als rust uitstraalt. Hier kun je optimaal genieten van de privacy en rust van je eigen tuin, veranda, sfeervolle terras en dakterras. Daarnaast bevat het perceel een privé bos, waar je volop kunt genieten van de natuur.

Met vijf slaapkamers en twee badkamers is deze woning ideaal voor een groot gezin, of voor wie gewoon graag geniet van ruimte. De totale bewoonbare oppervlakte bedraagt 250 vierkante meter. De villa is zeer goed onderhouden en biedt bijzonder veel comfort, zoals vloerverwarming, airconditioning en een energiezuinige set-up van 20 zonnepanelen en een zonneboiler. Met een EPC-score van 268 en label C is dit huis energie-efficiënt.

De ligging van de villa is ideaal, met een goede bereikbaarheid naar omliggende dorpen en alle nodige voorzieningen dichtbij. Zo bevinden het centrum van Keerbergen, lager en middelbaar onderwijs, supermarkt en het Meer van Keerbergen zich op korte afstand van de woning.

De woning is ingedeeld volgens een functionele indeling, zoals u kunt zien in het downloadbare plan. De benedenverdieping omvat de inkomhal, leefruimte met eethoek en bureau, een ingerichte keuken, een slaapkamer met badkamer, toilet, berging en veranda. De eerste verdieping bevat vier slaapkamers en een badkamer. Daarnaast is er een garage, carport, tuinberging en dakterras.

Voorzien van 20 zonnepanelen, een zonneboiler, CV op gas, haardcassette en airco is deze woning uitgerust met alle hedendaagse comfort. Door de verbouwing in 2003 is het huis nu nog moderner en aantrekkelijker.

Deze villa in Keerbergen heeft alles in huis voor een luxueus, comfortabel leven. Maak snel een afspraak en laat je betoveren door deze prachtige parel in het groen.

* * *

Achiel Cleynhenslaan 44 - 3140 Keerbergen - Deze prachtige villa (BJ 1985) op een perceel van 32a 85ca is gelegen in een doodlopende straat in het groene Keerbergen, in een aantrekkelijke en bosrijke omgeving en biedt een oase van rust en comfort. Deze woning is omgeven door een ruime tuin en heeft een veranda, een gezellig terras en dakterras waar u kunt genieten van de zon en het groen in volstrekte privacy. In jouw privé (speel)bos geniet je volop van natuurgeluiden.
Met maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers is deze villa perfect voor een groot gezin of voor iemand die veel ruimte op prijs stelt. Totale bewoonbare oppervlakte is 250 m². De villa is goed onderhouden en biedt gedeeltelijk vloerverwarming en airconditioning voor extra comfort. 20 zonnepanelen en een zonneboiler houden het energieverbruik laag. EPC score is 268, label C.
De ligging van de villa is ideaal, met goede verbindingsmogelijkheden naar nabijgelegen dorpen en alle voorzieningen. Het centrum van Keerbergen, lagere en middelbare scholen bevinden zich op 2 Km, warenhuis op 1 Km en het Meer van Keerbergen op wandelafstand.
Kortom, deze villa in Keerbergen heeft alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en luxe leven. Aarzel dus niet om een kijkje te nemen en laat u betoveren door deze prachtige parel in het groen.

INDELING: zie plan bij downloads
GV: Inkomhal met toegang tot de leefruimte (eethoek/salon) met houtkachel en bureau. Ingerichte keuken met alle toestellen. Slaapkamer met ingemaakte kasten en annex badkamer met toilet, inloopdouche en lavabo. Toilet. Berging met aansluiting wasmachine, voorraadberging, technische ruimte met alle technieken, aparte douche en trapsas met ingemaakte kasten en trap naar verdieping. Veranda met terras.
V1: nachthal, 4 slaapkamers en badkamer (bad, toilet en wastafel).
Bijkomend: garage met trapluik naar bergzolder, carport, dubbele carport, tuinberging en dakterras in Bankirai (toegankelijk via buitentrap).
Tuin met groenaanplantingen en gazon.

DIVERSEN:
20 zonnepanelen (6700 Wp), zonneboiler , CV op gas (condenserende HR-ketel), haardcassette en 1 airco. Aanbouw dateert van 2003 (zie plannen voor en na verbouwing).
Draai-kiepramen in hardhout met horren. Veluxen voorzien van verduistering.

WETTELIJKE VERMELDINGEN:
Bestemming: woonparkgebied
Geen voorkooprecht, geen gerechtelijke maatregelen opgelegd, vergund.
Niet gelegen in een verkaveling / Gelegen in het BPA "de Boszone" - voorschriften BPA bij downloads.
Watertoets: P en G score: A.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 680.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1985
Bewoonbare oppervlakte
250 m2
Referentie
PG6WZC0ENS89
Makelaar Code
24/6071
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€680.000 / Dekrem
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com