Home Huis 3140 Keerbergen
Nieuwstraat 29
Kaart

Nieuwstraat 29

3140 Keerbergen Huis
796 m² perceel
4 slaapkamers
€489.000

Ontdek deze aantrekkelijke, reeds gerenoveerde laagbouw met 3 tot 4 kamers en 2 aparte ingangen, ideaal gelegen in Keerbergen. Grijp als eerste de kans om deze bungalow te ontdekken tijdens onze exclusieve "Avant-Première" op donderdag 25/04 en zaterdag 27/04. De richtprijs is 498.000 euro en biedingen kunnen worden gedaan tot en met 30/04.

De woning is gerenoveerd en volledig afgewerkt, met een indeling die bestaat uit een inkom, woonkamer, keuken, badkamer en 2 slaapkamers. De aanbouw, die nog niet volledig is afgewerkt en een eigen ingang heeft, kan naar wens worden ingericht, bijvoorbeeld met een eigen keuken, badkamer, woonkamer en slaapkamer. Dit maakt het ideaal voor een gezin, co-housing, een zelfstandige praktijk of vrij beroep, een atelier, een studio of voor inwonende ouders.

De woning is sfeervol ingericht en volledig vernieuwd volgens de hedendaagse normen, met dubbele beglazing, een HR-gasketel uit 2022 en 10cm plafondisolatie. De tuin kan nog naar smaak worden ingericht. Plan nu je bezoek via de groene 'Plan jouw bezoek' knop.

* * *

Nieuwstraat 29 - 3140 Keerbergen - Interessante reeds gerenoveerde laagbouw met 3 (of 4) kamers, en 2 aparte ingangen op strategische ligging in Keerbergen.

Heb je interesse en wil jij als eerste de kans grijpen om deze bungalow te ontdekken? We starten met een exclusieve “Avant-Première” op donderdag 25/04 en zaterdag 27/04. Plan nu jouw bezoek via de groene ‘Plan jouw bezoek’ knop. De richtprijs bedraagt 498.000 euro. De biedingstermijn loopt tot en met 30/04. Bekijk hieronder het Avant-première reglement.

De gerenoveerde en afgewerkte woning heeft als indeling, inkom, living, keuken, badkamer en 2 slaapkamers. De aanbouw is nog niet helemaal afgewerkt, heeft een eigen ingang en kan nog ingedeeld worden zoals gewenst, met bijvoorbeeld eigen keuken, badkamer, leefruimte en een slaapkamer. Ideaal voor een gezin, co-housing, zelfstandige praktijk of vrij beroep, atelier, studio of voor inwonende ouders...

De woning werd sfeervol ingericht en volledig vernieuwd naar hedendaagse normen met dubbel glas ramen, HR gasketel in 2022, plafond isolatie 10cm. De tuin is nog naar smaak in te richten.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 489.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
796 m2
Referentie
TNBE5DQN60AB
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€489.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com