Home Te Koop Huis 3140 Keerbergen
Stationsstraat 2
Kaart

Stationsstraat 2

3140 Keerbergen Huis Te Koop
116 m² wonen
4 slaapkamers

Gelegen in het centrum van Keerbergen, is deze woning op loopafstand van faciliteiten zoals de supermarkt en school. De woning heeft veel te bieden, waaronder een gascondensatieketel, dubbele beglazing overal, een recent vernieuwde parketvloer en keuken, rolluiken, en een lange oprit.

Hoewel er nog enkele energetische werkzaamheden nodig zijn, is de woning al perfect bewoonbaar en biedt het een uitstekende kans voor diegenen die op zoek zijn naar een huis met potentieel.

De indeling van de woning is als volgt: op de begane grond vindt u de woonkamer met open keuken, wasplaats, apart gastentoilet, slaapkamer en badkamer met bad en dubbele wastafel. De slaapkamer biedt toegang tot het westgerichte terras en de bijbehorende tuin met tuinhuis. Naast de woning is er een diepe oprit. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en op de tweede verdieping is er een zolderkamer bereikbaar via een vaste trap.

Houd er rekening mee dat deze woning onderhevig is aan een renovatieverplichting om binnen vijf jaar een EPC D of beter te behalen.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, neem dan contact op met Pieter. Ook als u een gratis taxatie van uw eigendom wenst, kunt u vrijblijvend contact opnemen.

* * *

Stationsstraat 2 - 3140 Keerbergen - Voor meer info of om een bezoek in te plannen, contacteer Pieter via 016199345 of via pieter.maes@homixx.be.

Deze woning bevindt zich in het hartje van Keerbergen, op wandelafstand van de dichtstbijzijnde supermarkt, school,... Naast de uitstekende locatie heeft deze woning nog vele andere troeven, waaronder: 
- Condensatieketel op gas; 
- Overal dubbele beglazing; 
- Recent vernieuwde parketvloer in de woonkamer, alsook een vernieuwde keuken;  
- Voorzien van rolluiken;
- Zeer lange oprit;
- ...

Voor wie op zoek is naar een woning waar nog enkele energetische werken nodig zijn, maar die reeds perfect bewoonbaar is, biedt deze woning een uitstekende opportuniteit.

INDELING: 
- Gelijkvloers: woonkamer met open keuken, wasplaats, apart gastentoilet, slaapkamer en badkamer met bad en dubbele lavabo. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot het westgerichte terras en de bijhorende tuin met tuinhuis. Naast de woning is er nog een diepe oprit.
- Verdieping 1: twee slaapkamers.
- Verdieping 2: één zolderkamer die te bereiken is via een vaste trap. 

Deze woning valt onder de renovatieverplichting om binnen de vijf jaar een EPC D of beter te bekomen. 

Wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Neem dan vrijblijvend contact op via 016199345 of via pieter.maes@homixx.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 269.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
116 m2
Referentie
XVE884G007-6
Makelaar Code
5935640
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€269.000 / Homixx
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com