Home Te Koop Huis 3140 Keerbergen
Achiel Cleynhenslaan 36
Kaart

Achiel Cleynhenslaan 36

3140 Keerbergen Huis Te Koop
242 m² wonen
3322 m² perceel

Ontdek deze charmante villa te midden van een rustgevende, bosrijke omgeving. Met een benijdenswaardige ligging op een prachtig perceel van ongeveer 33 are, is deze woning ontworpen om volledig te kunnen genieten van het uitzicht op de tuin, dankzij de vele grote ramen die een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten. Met vier slaapkamers en een apart kantoor, dat je gemakkelijk kunt bereiken via de inkomhal, biedt deze ruime woning meer dan genoeg plaats voor het hele gezin. De rustige omgeving dient als een ideale bron van inspiratie voor thuiswerkers.

Deze villa heeft een extra troef in handen: een slaapkamer en badkamer op de gelijkvloerse verdieping, wat het gebruiksgemak en de toekomstbestendigheid van de woning verhoogt. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze woning ook een volledige kelder met ruimte voor twee auto's. Dit betekent niet alleen extra opbergruimte, maar ook veilige parkeergelegenheid voor je voertuigen.

Tijdens de zomermaanden wordt de al riante tuin een waar paradijs, omgeven door groen, waar je in alle rust en privacy kunt genieten.

Wat betreft de indeling van de woning: de kelder omvat de volledige onderbouw en heeft ruimte voor twee auto's. Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, bureau, apart toilet, woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Op de bovenverdieping vind je een nachthal, drie slaapkamers, een berging/dressing, badkamer en apart toilet.

Deze woning geniet van een residentiële ligging dichtbij het centrum van Keerbergen, waar je talrijke lokale handelaars, restaurants en supermarkten vindt. Hier kun je de rust van de natuur ervaren zonder afstand te doen van de nabijheid van winkels, scholen en andere voorzieningen.

* * *

Achiel Cleynhenslaan 36 - 3140 Keerbergen - Toestand:
Op een residentiële ligging ten midden van een bosrijke omgeving vinden we deze knappe villa-woning terug. De woning is ontworpen om binnenin optimaal te genieten van de prachtige tuin van ±33are. Dit door de vele grote raampartijen die daarnaast zorgen voor veel lichtinval. Met 4 slaapkamers en een apart bureau, bereikbaar via de inkomhal, biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin, terwijl de rustige omgeving de perfecte inspiratiebron is voor het thuiswerken. Met een slaapkamer en badkamer op de gelijkvloers biedt deze woning een extra troef naar gemak en toekomstgericht wonen.

Alsof dit nog niet genoeg is, verrast deze woning met een volledige kelder met 2 garages. Niet alleen biedt dit extra opslagruimte, maar het garandeert ook veilige parkeergelegenheid voor jouw voertuigen.

In de zomer is het heerlijk vertoeven in de ruime tuin. Omgeven door groen kan je genieten van de rust en privacy.

Indeling:
Kelder: Volledige kelder met 2 garages
Gelijkvloers: Inkomhal - bureau - apart toilet - woonkamer - keuken - slaapkamer - badkamer
Verdieping: Nachthal - 3 slaapkamers - berging/dressing - badkamer - apart toilet

Ligging:
De woning is residentieel gelegen nabij het centrum van Keerbergen. Hier heb je tal van lokale handelaars, restaurants en supermarkten. Geniet van de rust van de natuur zonder in te boeten op de bereikbaarheid van winkels, scholen en andere voorzieningen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 849.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.535
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1985
Grond oppervlakte
3322 m2
Bewoonbare oppervlakte
242 m2
Referentie
G70S789SIG88
EPC Waarde
320 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20190911-0002193344-RES-3
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woonpark
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€849.000 / ERA Vijfhoek
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com