Home Te Koop Huis 3140 Keerbergen
Achiel Cleynhenslaan 36
Kaart

Achiel Cleynhenslaan 36

3140 Keerbergen Huis Te Koop
242 m² wonen
3322 m² perceel

Deze aantrekkelijke villa bevindt zich in een residentiële en bosrijke omgeving, ontworpen om volop te genieten van de prachtige tuin van ongeveer 33 are. Dankzij de vele grote ramen baadt het interieur in het licht en heb je een prachtig uitzicht op de tuin. De woning beschikt over vier slaapkamers en een apart kantoor, dat toegankelijk is via de inkomhal. Dit biedt voldoende ruimte voor een groot gezin en de rustige omgeving is ideaal voor thuiswerk.

Een extra troef is de aanwezigheid van een slaapkamer en badkamer op de begane grond, wat deze woning ook geschikt maakt voor toekomstgericht wonen. Daarnaast heeft de woning een volledige kelder met twee garages, die zowel extra opslagruimte als veilige parkeerplaatsen bieden.

In de zomermaanden kan je heerlijk ontspannen in de ruime tuin, omringd door groen, waar je kan genieten van rust en privacy.

De indeling van de woning is als volgt: de kelder omvat de volledige oppervlakte met twee garages. Op de begane grond vind je de inkomhal, een bureau, een apart toilet, de woonkamer, de keuken, een slaapkamer en een badkamer. De bovenverdieping bestaat uit een nachthal, drie slaapkamers, een berging/dressing, een badkamer en een apart toilet.

Qua locatie ligt de woning residentieel en dichtbij het centrum van Keerbergen. Daar vind je tal van lokale handelaars, restaurants en supermarkten. Je kan er genieten van de rust van de natuur zonder in te boeten op de bereikbaarheid van winkels, scholen en andere voorzieningen.

* * *

Achiel Cleynhenslaan 36 - 3140 Keerbergen - Toestand:
Op een residentiële ligging ten midden van een bosrijke omgeving vinden we deze knappe villa-woning terug. De woning is ontworpen om binnenin optimaal te genieten van de prachtige tuin van ±33are. Dit door de vele grote raampartijen die daarnaast zorgen voor veel lichtinval. Met 4 slaapkamers en een apart bureau, bereikbaar via de inkomhal, biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin, terwijl de rustige omgeving de perfecte inspiratiebron is voor het thuiswerken. Met een slaapkamer en badkamer op de gelijkvloers biedt deze woning een extra troef naar gemak en toekomstgericht wonen.

Alsof dit nog niet genoeg is, verrast deze woning met een volledige kelder met 2 garages. Niet alleen biedt dit extra opslagruimte, maar het garandeert ook veilige parkeergelegenheid voor jouw voertuigen.

In de zomer is het heerlijk vertoeven in de ruime tuin. Omgeven door groen kan je genieten van de rust en privacy.

Indeling:
Kelder: Volledige kelder met 2 garages
Gelijkvloers: Inkomhal - bureau - apart toilet - woonkamer - keuken - slaapkamer - badkamer
Verdieping: Nachthal - 3 slaapkamers - berging/dressing - badkamer - apart toilet

Ligging:
De woning is residentieel gelegen nabij het centrum van Keerbergen. Hier heb je tal van lokale handelaars, restaurants en supermarkten. Geniet van de rust van de natuur zonder in te boeten op de bereikbaarheid van winkels, scholen en andere voorzieningen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 849.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.535
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1985
Grond oppervlakte
3322 m2
Bewoonbare oppervlakte
242 m2
Referentie
FSZQJHB7MD8V
EPC Waarde
320 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20190911-0002193344-RES-3
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woonpark
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€849.000 / ERA Vandendries
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com