Kaart

Terlicht 72

9451 Kerksken Huis Te Koop
194 m² wonen
347 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze stevige woning met betonstructuur, perfect voor wie op zoek is naar een ruim en licht huis. Op de begane grond vindt u een inkomhal, gezellige woonkamer, keuken met eethoek, badkamer uitgerust met ligbad, douche, toilet en wastafelmeubel. Daarnaast is er een ruime, lichte veranda, een wasruimte en een inpandige garage. De aanbouw, vernieuwd rond 2014, leidt via de veranda naar het zonnige terras en de tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie volledige slaapkamers. De zolder, bereikbaar via een vaste trap, biedt extra ruimte voor uitbreiding. De woning heeft ook een kelder, ideaal voor opslag. Bijna alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing. Deze woning vereist enige renovatie, maar met de juiste aanpassingen kan dit snel worden bereikt.

De locatie is ideaal, dichtbij belangrijke wegen, scholen en winkels. Voor meer informatie of een bezichtiging, neem contact op met Steven via steven@immotijl.be of bel 0485 52 55 29.

* * *

Terlicht 72 - 9451 Kerksken - Deze solide woning (betonstructuur) beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, een woonkamer, een keuken met eetkamer, badkamer (ligbad, douche, toilet en wastafel met meubel), een lichtrijke en ruime veranda, wasplaats en inpandige garage. De aanbouw achteraan de woning werd rond 2014 vernieuwd en biedt via de veranda toegang tot het zonnige terras en de tuin.

Op de 1ste verdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers. De zolderruimte biedt extra uitbreidingsmogelijkheden en is toegankelijk via de vaste trap. De woning beschikt tevens over een kelder, ideaal als stockageruimte. De woning is reeds voorzien van dubbele beglazing (met uitzondering van 0,7m²). Dit pand valt onder de renovatieverplichting! De juiste ingrepen maken echter dat u hier als koper vlot aan voldoet. Ideaal gelegen nabij belangrijke invalswegen, scholen en winkels. Wenst u bijkomende info en/of een bezoek? Contacteer Steven via steven@immotijl.be of 0485 52 55 29.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 255.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1956
Grond oppervlakte
347 m2
Bewoonbare oppervlakte
194 m2
Referentie
XIX4-919GW0W
Makelaar Code
5934159
EPC Waarde
502 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
nee
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€255.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com