Home Te Koop Huis 9451 Kerksken
BEEKSTRAAT 37
Kaart

BEEKSTRAAT 37

9451 Kerksken Huis Te Koop
153 m² wonen
3 slaapkamers

Begin met een bod vanaf 259.000 euro voor deze ruime woning met tuin en garage in het rustige Kerksken. Dit solide pand lonkt met tal van mogelijkheden door zijn ruimte en faciliteiten.

De begane grond verrast met een royaal bemeten woonkamer van 40 m², een compacte keuken en bijkeuken van 16 m². Het huis pronkt verder met een lichte en luchtige veranda van 35 m² die een adembenemend uitzicht op de tuin biedt. De badkamer is uitgerust met een ligbad, douche, toilet en wastafelmeubel, en er is een geïntegreerde garage die ruimte biedt voor twee auto's.

Boven bevinden zich drie volwaardige slaapkamers en een nachthal. Een van de slaapkamers heeft een eigen wastafel en toilet, wat de potentie heeft om tot een extra badkamer te worden omgebouwd. Bovendien biedt het zoldergedeelte van 40 m² extra ruimte voor uitbreiding en is toegankelijk via een vaste trap.

Het huis heeft ook een kelder, ideaal voor opslag, en is reeds uitgerust met dubbele beglazing en elektrische rolluiken. De gascondensatieketel is in 2021 vernieuwd. De locatie is ideaal, dicht bij belangrijke verkeersaders, scholen en winkels, en de woning wordt volledig omringd door een tuin waar je kunt genieten van rust en stilte.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, kunt u contact opnemen met C21 ATG op 02/513.13.13 of een e-mail sturen naar info@c21.be.

* * *

BEEKSTRAAT 37 - 9451 Kerksken - Ruime woning met tuin en garage in Kerksken!

Doe een bod vanaf 259.000 euro.

Deze solide woning biedt een schat aan mogelijkheden! Op het gelijkvloers vindt u een ruime woonkamer van 40 m², een keuken en bijkeuken 16 m², een lichtrijke veranda 35 m² met prachtig zicht op en toegang tot de tuin, een badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet en wastafel met meubel, en een inpandige garage voor 2 wagens.

Op de eerste verdieping bevindt zich een nachthal en 3 volwaardige slaapkamers. Eén slaapkamer beschikt over een wastafel en toilet, wat eventueel omgebouwd kan worden tot een extra badkamer. De zolderruimte van 40 m² biedt extra mogelijkheden voor uitbreiding en is bereikbaar via een vaste trap.

De woning beschikt tevens over een kelder, ideaal als opslagruimte, en is al uitgerust met dubbele beglazing en elektrische rolluiken. Gascondensatieketel werd vernieuwd in 2021. De ligging is ideaal, vlakbij belangrijke invalswegen, scholen en winkels. Volledig omgeven door een tuin waar u kunt genieten van alle rust.

Wenst u meer informatie en/of een bezoek? Neem dan contact op met C21 ATG via 02/513.13.13 of stuur een e-mail naar info@c21.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 259.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
153 m2
Referentie
ICF49GEVRAXL
Makelaar Code
463-5174
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€259.000 / C21 A.T.G.
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com