Home Te Koop Huis 3010 Kessel-Lo
Korenstraat 33
Kaart

Korenstraat 33

3010 Kessel-Lo Huis Te Koop
76 m² wonen
2 slaapkamers

In het hart van Kessel-Lo, een van de meest gewilde woonwijken, vindt u deze sfeervolle halfopen woning. Een steenworp verwijderd van de ring van Leuven, is deze woning ideaal gelegen en biedt veel mogelijkheden voor verbetering, ondanks het huidige E-label.

Zodra u de woning binnenstapt, wordt u verwelkomd door een gezellige leefruimte die toegankelijk is via de inkomhal. De aangrenzende, functionele keuken maakt het plaatje compleet. Extra bergruimte vindt u in de berging en de kelder. Op de tweede verdieping bevinden zich twee comfortabele slaapkamers en een badkamer.

Dankzij zijn praktische indeling en ligging, is deze woning perfect geschikt voor starters of als investering voor uw studerende kinderen. Bovendien kunt u buiten genieten in een zonnige, op het zuiden georiënteerde tuin, de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.

Wacht niet langer en plan uw afspraak vandaag nog in met Jacky, uw ervaren vastgoedmakelaar. U kunt hem bereiken via jacky@connect-immo.be of 0495 53 46 49.

Het energieprestatiecertificaat (EPC) van de woning geeft een score van 435 kWh/m² en het uniek certificaatnummer (UC) is 2876434. Het woning heeft een E-label.

* * *

Korenstraat 33 - 3010 Kessel-Lo - Deze halfopen bebouwing is gelegen op één van de meest gegeerde locaties in Kessel-Lo, op slecht enkele meters stappen van de ring van Leuven.  Met een E-label op dit moment, biedt deze woning enorm veel potentieel voor verbetering met slecht enkele eenvoudige aanpassingen. 

De woning heeft een praktische indeling: U komt binnen in de inkomhal die toegang geeft tot de gezellige leefruimte. De keuken, gelegen naast de leefruimte, is functioneel ingericht. De berging en de kelder geven u extra opbergruimte. Op de tweede verdieping bevinden zich twee comfortabele slaapkamers en een badkamer. De woning is ideaal als starterswoning of als een investering voor u studerende kinderen. Last but not least, buiten kan u genieten van een zonnig zuid gericht tuintje/koer, ideaal om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.

Mis deze kans niet en plan vandaag nog uw afspraak op met uw vastgoedmakelaar Jacky: jacky@connect-immo.be - 0495 53 46 49. 

EPC: 435 kWh/m² - UC: 2876434 - Label E
RUP-Gvkr-Gdv-Gvv

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 289.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
76 m2
Referentie
50E8B9XDRUUD
Makelaar Code
793-5913849
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€289.000 / C21 Connect
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com