Kaart

Kerkstraat 42

3010 Kessel-Lo Huis Te Koop
359 m² wonen
533 m² perceel

Kerkstraat 42 - 3010 Kessel-Lo - +++ verkoopovereenkomst in opmaak +++
Gelegen in het centrum van Kessel-Lo, op wandel- en fietsafstand van winkels, bakkerijen, scholen en andere voorzieningen, en nabij centrum Leuven en station, is deze woning perfect gepositioneerd voor het moderne stadsleven, zonder in te leveren op rust en privacy.
Met een indrukwekkende bewoonbare oppervlakte van maar liefst 359m², is deze voormalige drukkerij en kantoorruimte omgetoverd tot een ruimtelijk wonder. Bij het betreden van de woning wordt u meteen verwelkomd door een zee van mogelijkheden. Meer dan 10 kamers bieden een overvloed aan ruimte, perfect voor het creëren van uw droomhuis, kantoorruimte of zelfs een combinatie van beide (mits bekomen van de nodige vergunning).
De woning beschikt over verschillende ruimtes die zich lenen voor diverse doeleinden. Of u nu op zoek bent naar een gezellige woonkamer om te ontspannen na een lange dag, een lichte en luchtige keuken om culinaire hoogstandjes te bereiden, of een stille werkruimte om geconcentreerd te kunnen werken, deze woning heeft het allemaal.
Buiten kunt u genieten van een prachtige tuin, een zeldzame vondst in een stedelijke omgeving als deze. Hier kunt u uw groene vingers de vrije loop laten, dineren onder de sterrenhemel of gewoon ontspannen en genieten van de rust en stilte. 
Kortom, deze imposante woning in Kessel-Lo is een unieke kans die u niet mag missen. Of u nu op zoek bent naar een ruim familiehuis, een inspirerende werkruimte of een investeringsmogelijkheid met potentieel, deze woning heeft het allemaal. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en ontdek zelf de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft. Wij kijken ernaar uit om u rond te leiden in uw toekomstige thuis.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 690.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1950
Grond oppervlakte
533 m2
Bewoonbare oppervlakte
359 m2
Referentie
0IIDYW4SQIKA
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€690.000 / Immo de Dijle
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com