Home Huis 9130 Kieldrecht
Grensstraat 6
Kaart

Grensstraat 6

9130 Kieldrecht Huis
132 m² wonen
Prijs op aanvraag

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Grensstraat 6 - 9130 Kieldrecht - Dit is jouw kans om een ideale starterswoning te verwerven in een rustige straat, omringd door de serene schoonheid van Kieldrecht. Geniet dagelijks van het prachtige groenzicht rechtstreeks vanuit je achtertuin, en creëer jouw droomhuis op deze unieke locatie.

Op het gelijkvloers betreed je via de inkomhal een gezellige leefruimte. De geïnstalleerde open keuken biedt niet alleen praktisch gemak, maar ook een inspirerend uitzicht op de tuin, waardoor koken een waar genot wordt. De badkamer op deze verdieping is voorzien van een lavabo, toilet, douche en de aansluiting voor een wasmachine. Een aparte, ruime berging biedt extra opslagmogelijkheden, waardoor je woning altijd netjes en georganiseerd blijft.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee comfortabele slaapkamers. De zolder, bereikbaar via een vaste trap, biedt extra potentieel voor uitbreiding of creatieve aanpassingen aan je nieuwe thuis.

Deze woning biedt niet alleen een kans voor eigenaars, maar ook voor investeerders. Momenteel wordt de woning verhuurd, waardoor het niet alleen een plek is om te wonen, maar ook een interessante investering kan zijn.

Hoewel deze woning renovatieplichtig is, biedt het een unieke kans om jouw droomwoning te creëren in een idyllische omgeving. De woning beschikt reeds over een condenserende ketel met goed rendement voor efficiënte verwarming, geïsoleerd hellend dak en hoogrendementsbeglazing, waardoor belangrijke stappen richting energie-efficiëntie reeds zijn gezet. 

Heb je interesse om deze woning te bezichtigen en jouw renovatieplannen te bespreken? Of ben je op zoek naar een interessante investeringsmogelijkheid? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 03 344 77 44 of verkoop@homevast.be!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 474
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1939
Bewoonbare oppervlakte
132 m2
Referentie
ZW42RY8V4NLF
Makelaar Code
5894884
EPC Waarde
474 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20240307-0003169119-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com