Home Te Koop Huis 3640 Kinrooi
Processieweg 27
Kaart

Processieweg 27

3640 Kinrooi Huis Te Koop
190 m² wonen
851 m² perceel
5 slaapkamers

Deze ruime, instapklare eengezinswoning is gelegen nabij het centrum van Kinrooi. Met vijf slaapkamers en een perceel van 08a 51ca biedt deze woning veel ruimte en comfort. Het huis is afgewerkt met houten ramen met dubbele beglazing, centrale verwarming op stookolie en is uitgerust met 24 zonnepanelen. Een kruipkelder strekt zich uit over de volledige oppervlakte van de woning. Extra faciliteiten omvatten een vrijstaande garage, een sfeervolle woonkamer met ingebouwde haard en een handige berging naast de keuken.

De centrale ligging in Kinrooi betekent dat dagelijkse voorzieningen zoals bakkers, supermarkten en horeca binnen handbereik zijn. Scholen voor kleuter-, basis- en secundair onderwijs zijn op loopafstand. Bovendien zijn er goede verbindingen naar steden zoals Bree en Maaseik, en naar Nederland.

De indeling van de woning is als volgt: Op de begane grond bevinden zich een inkomhal, toilet, wasplaats met ingebouwde kasten, berging, CV-/doucheruimte, een goed uitgeruste keuken, een ruime woonkamer met ingebouwde haard en een slaapkamer. Op de eerste verdieping vind je een overloop, toilet, badkamer met dubbele wastafel, ligbad en vier slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer is voorzien van ingebouwde kasten.

* * *

Processieweg 27 - 3640 Kinrooi - Vlakbij het centrum van Kinrooi vinden we deze ruime woning terug. Deze instapklare eengezinswoning bevindt zich op een perceel van 08a 51ca en is voorzien van maar liefst vijf slaapkamers. Daarnaast beschikt dit kwalitatief afgewerkt huis over houten ramen met dubbele beglazing, centrale verwarming op stookolie en 24 zonnepanelen. Over het gehele oppervlak van de woning is een kruipkelder aangelegd. Verder vind je hier o.a. een vrijstaande garage, een gezellige woonkamer met ingebouwde haard en een handige berging bij de keuken. Dankzij haar ligging vlakbij het centrum van Kinrooi bevinden dagelijkse voorzieningen zoals de bakker, supermarkten en horeca zich binnen handbereik. Daarnaast bevinden de kleuter- en lagere school zowel als de eerste graad van het secundair onderwijs zich op wandelafstand. Vanuit Kinrooi beschik je, tot slot, over een vlotte verbinding naar steden zoals Bree en Maaseik en naar Nederland. INDELING: Gelijkvloers: inkomhal (± 14,6 m²) met tegelvloer, toilet (± 1,2 m²) met wastafel en tegelvloer, wasplaats (± 8 m²) met ingebouwde kasten en tegelvloer, berging (± 6,4 m²) met tegelvloer, CV-/doucheruimte (± 4,5 m²) met wastafel, onderkast, inloopdouche, ingebouwde kasten en tegelvloer, keuken (± 18 m²) met tegelvloer en ingericht met onder- en bovenkasten, combi-oven, nieuwe vaatwasser, keramisch vuur, spoelbak en granieten werkblad, woonkamer (± 43,6 m²) met tegelvloer en ingebouwde haard en slaapkamer(± 12,9 m²) met tegelvloer. 1e verdieping: overloop (± 14,6 m²) met linoleum, toilet (± 1,2 m²) met linoleum, badkamer (± 12,9 m²) met tegelvloer en ingericht met dubbele wastafel, onder- en kolomkasten en een ligbad (aansluiting douche is voorzien) en vier slaapkamers (± 17,3 m², ± 13,3 m², ± 13,1 m² en ± 8,5 m²) met linoleum en ingebouwde kasten in de hoofdslaapkamer.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 348.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1990
Grond oppervlakte
851 m2
Bewoonbare oppervlakte
190 m2
Referentie
K6Q4JYWOGN-N
Makelaar Code
5896986
EPC Waarde
284 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20231010-0003011025-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Mar 2024
€348.000 / Agence Beneca
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com