Home Te Koop Huis 3640 Kinrooi
Kampstraat 53
Kaart

Kampstraat 53

3640 Kinrooi Huis Te Koop
96 m² wonen
752 m² perceel
2 slaapkamers

Deze gezellige gelijkvloerse woning met twee slaapkamers bevindt zich in Kampstraat 53, op een steenworp afstand van het centrum van Kinrooi. Gebouwd in 1961, ligt deze toegankelijke woning op een zuidgericht perceel van 07a 52ca. Hoewel de meeste ramen nog houten enkele beglazing met rolluiken zijn, zijn sommige al gemoderniseerd naar PVC dubbele beglazing. Het huis heeft een vernieuwde badkamer en een veranda om het hele jaar door te genieten. Extra spullen kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in de tuinberging. Bovendien biedt de zolder, bereikbaar via een vaste trap, de mogelijkheid om extra ruimte te creëren.

Gelegen aan de rand van een woonkern, omringd door groen en weilanden, heeft deze woning het voordeel dat alle voorzieningen van het centrum van Kinrooi binnen handbereik zijn. Steden als Maaseik en Bree liggen ook op korte rijafstand.

Let op: er kan een renovatieverplichting gelden voor deze woning. Voor meer informatie, bezoek de website van de Vlaamse overheid.

De indeling van de woning is als volgt:

Kelder: voorraadkelder (ongeveer 13,6 m²).
Gelijkvloers: inkomhal (ongeveer 8,5 m²), woonkamer (ongeveer 14,6 m²), keuken (ongeveer 14 m²) met onder- en bovenkasten, spoelbak, oven en gasvuur, sas (ongeveer 2,1 m²), badkamer (ongeveer 9,1 m²) met onderkasten, kolomkasten, spoelbak, spiegel en douche, toilet (ongeveer 2,6 m²), slaapkamer 1 (ongeveer 14,6 m²), slaapkamer 2 (ongeveer 15,5 m²) en houten veranda met dubbele beglazing.

* * *

Kampstraat 53 - 3640 Kinrooi - Deze gelijkvloerse woning met 2 slaapkamers is gelegen aan Kampstraat 53 op een korte wandelafstand van het centrum van Kinrooi. Deze toegankelijke woning met bouwjaar 1961 bevindt zich op een zuidgericht perceel van 07a 52ca. De meeste ramen zijn houten ramen met enkele beglazing en rolluiken, maar er zijn alvast enkele ramen gemoderniseerd en vervangen door PVC met dubbele beglazing. Deze knusse woning beschikt over een vernieuwde badkamer en een veranda waar je het hele jaar door heerlijk kan vertoeven. Extra materiaal kan je gemakkelijk kwijt in de tuinberging. Daarnaast biedt de zolderruimte (met vaste trap!) de mogelijkheid om nog meer ruimte te creëren.

Kampstraat 53 bevindt zich aan het randje van een woonkern die omgeven wordt door groen en weilanden. Dankzij haar ligging biedt deze woning het bijkomende voordeel dat het centrum van Kinrooi met al haar voorzieningen binnen handbereik ligt. Ook steden zoals Maaseik en Bree bevinden zich slechts op een korte autorit afstand.

Opgelet: voor deze woning is mogelijk een renovatieverplichting van toepassing. Wil je meer weten? Zie https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023

Indeling:

Kelder: voorraadkelder (± 13,6 m²).

Gelijkvloers: inkomhal (± 8,5 m²), woonkamer (± 14,6 m²), keuken (± 14 m²) met onder- en bovenkasten, spoelbak, oven en gasvuur, sas (± 2,1 m²), badkamer (± 9,1 m²) met onderkasten, kolomkasten, spoelbak, spiegel en douche, toilet (± 2,6 m²), slaapkamer 1 (± 14,6 m²), slaapkamer 2 (± 15,5 m²) en veranda uit hout met dubbele beglazing.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 225.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1961
Grond oppervlakte
752 m2
Bewoonbare oppervlakte
96 m2
Referentie
JRPQ5632BYI2
Makelaar Code
5890836
EPC Waarde
583 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20240216-0003146250-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
nee
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
ja
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Mar 2024
€225.000 / Agence Beneca
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com