Home Huis 3640 Kinrooi
Drietak 27
Kaart

Drietak 27

3640 Kinrooi Huis
203 m² wonen
1196 m² perceel
4 slaapkamers
€345.000

Deze vrijstaande woning, gelegen aan de grens met Ittervoort in Nederland, is gebouwd op een royaal perceel van 1.196 m². De woning beschikt over een losstaande garage en is ook toegankelijk via de achterliggende Heidestraat. Dit maakt het ideaal voor het plaatsen van meerdere voertuigen of het houden van kleine dieren.

De woning, oorspronkelijk gebouwd in 1953, onderging een grondige renovatie in 2023. Enkele eindafwerkingen moeten nog voltooid worden door de koper. Het EPC voor de renovatie was 991 kWh/m², met een F-label. Een nieuw EPC is nog niet beschikbaar omdat de verwarming nog niet is geïnstalleerd.

De geüpdatete woning heeft een nieuw dak, nieuwe vloeren, keuken en badkamer, plafonds, sanitaire leidingen, elektrische installatie en ramen en deuren. Er is mogelijkheid om gelijkvloers te wonen met een slaapkamer, bureau of hobbyruimte en een grote badkamer. Op de verdieping zijn er nog drie slaapkamers.

De koper moet nog de verwarmingsinstallatie plaatsen en enkele eindafwerkingen in de woning uitvoeren. Het pand ligt in Ophoven, een landelijke deelgemeente van Kinrooi, bekend om zijn asperges. Jachthaven de Spaanjerd en Shopping Roermond Outlet liggen vlakbij.

De begane grond en de verdieping zijn volledig voorzien van nieuwe tegelvloeren. De keuken is uitgerust met een kookplaat, dampkap, koelkast, vaatwasmachine en spoelbak. De badkamer heeft een douche, vrijstaand ligbad en wastafelmeubel. Er zijn ook twee kelderruimtes en een grote zolderruimte.

Let op: dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Drietak 27 - 3640 Kinrooi - Aan de grens met het Nederlandse Ittervoort gelegen vrijstaande woning met losstaande garage op een royaal perceel van 1.196 m² groot. Het perceel is ook bereikbaar via de achterliggende Heidestraat. Ideaal voor wie meerdere voertuigen, motorhome … wil plaatsen, of een ideale plaats om nog kleine dieren te houden.
De woning is gebouwd in 1953. In 2023 werd de woning grondig gerenoveerd. De eindfase van de renovatie dient nog afgewerkt te worden door de koper.
Het EPC van voor de renovatie bedraagt 991 kWh/m² - en heeft een F-label.
Er werd nog geen nieuw epc opgemaakt sinds de renovatie, omdat de verwarming nog niet werd geplaatst.
De woning beschikt over een nieuw dak, volledig nieuwe vloeren, nieuwe keuken en badkamer, nieuwe plafonds, nieuwe sanitaire leidingen, vernieuwde elektrische installatie, nieuwe ramen en deuren …
Er is mogelijkheid om gelijkvloers te wonen. Gelijkvloers is één slaapkamer / bureel / hobbyruimte en grote badkamer. Op de verdieping zijn nog 3 slaapkamers.
Nog uit te voeren door de koper:
-plaatsen ... van verwarmingsinstallatie (leidingen zijn klaargelegd in de hele woning voor centrale verwarming).
-eindafwerkingen doorheen de woning
Ophoven is een landelijke deelgemeente van de asperge-gemeente Kinrooi. Jachthaven de Spaanjerd ligt vlakbij. Shopping Roermond Outlet is op slechts 20 min. verwijderd.

INDELING:
Gelijkvloers - volledig voorzien van nieuwe tegelvloeren:
- inkomhal met trap naar de verdieping
- woonkamer met open keuken in L-vorm – de keuken heeft een groot kookeiland - keuken ingericht met kookplaat - dampkap - koelkast - vaatwasmachine - spoelbak.
- slaapkamer / bureel / hobbyruimte / ruimte voor vrij beroep, bereikbaar vanuit de inkomhal
- ruime badkamer met douche, vrijstaand ligbad, wastafelmeubel
- afzonderlijk toilet
- wasplaats / tuinkamer: deze ruimte is gelegen achteraan de woning, met deur dadelijk naar de tuin - hier zijn ook aansluitingen voor het wasmachine, waar eenvoudig een inbouwkast zou kunnen gemaakt worden en men de verdere ruimte ter beschikking heeft als zithoek / speelruimte voor kinderen.

Verdieping - volledig voorzien van nieuwe tegelvloeren:
- 3 ruime slaapkamers van 16 m² - 14 m² - 12 m².
- Toilet met wastafelmeubel

2 kelderruimtes - hier komen ook de sanitaire leidingen samen en kan de verwarmingsketel/boiler geplaatst worden.

Grote zolderruimte bereikbaar via uittrektrap vanuit de nachthal - betonnen vloer - dankzij het nieuwe dak is dit een zeer volwaardige en goed geïsoleerde bergruimte.

Tuin met vrijstaand garage-gebouw.

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Vraag ons gerust alle informatie!

Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.
Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 345.000
Kadastraal Inkomen
€ 505
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1953
Grond oppervlakte
1196 m2
Bewoonbare oppervlakte
203 m2
Referentie
JILJYCQYE5BE
Makelaar Code
8259
EPC Waarde
991 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20210909-0002462413-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€345.000 / Lumaro
16 Mar 2024
€375.000 / Lumaro
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com