Home Huis 3640 Kinrooi
Sweversveld 30
Kaart

Sweversveld 30

3640 Kinrooi Huis
572 m² perceel
3 slaapkamers
€335.000

Op zoek naar een instapklare gezinswoning gelegen op een rustige locatie in Kessenich, nabij de Nederlandse grens? Deze woning, gelegen op een perceel van bijna 6 are, ligt op een ideale locatie, dichtbij omliggende gemeentes zoals Maaseik en Bree.

Deze volledig gerenoveerde woning, met een energielabel B en een elektrische installatie die volledig conform is, is perfect voor gezinnen. Het huis beschikt over gelijkvloerse slaapkamers en een badkamer, plus een veelzijdige en volledig ingerichte zolder. Bovendien draagt de onderhoudsvriendelijke tuin, die toch heel mooi is aangelegd, bij aan de charme van deze woning. Er zijn ook 16 zonnepanelen geïnstalleerd, wat een groot pluspunt is!

Op het gelijkvloers kom je binnen in een ruime L-vormige leefruimte met een gezellige pelletkachel en een open keuken, uitgerust met alle nodige apparatuur. Daarnaast bevinden zich op deze verdieping twee ruime slaapkamers en een vernieuwde badkamer met een luxe bad/douche-combinatie.

Via een houten trap in de inkomhal bereik je de bovenverdieping, die bestaat uit een veelzijdige en volledig afgewerkte zolder. Deze kan zelfs dienen als vierde slaapkamer!

De prachtig aangelegde tuin biedt verschillende troeven, met een overdekt terras, een zwembad en een garage die als poolhouse kan dienen. De tuin, aangelegd met kunstgras en wandelpaden, is volledig omheind voor optimale privacy. Er is ook een handige fietsenberging aanwezig.

Als je op zoek bent naar een comfortabele gezinswoning op een rustige locatie, dan is deze woning in Kessenich zeker een bezoek waard!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Sweversveld 30 - 3640 Kinrooi - Omschrijving Instapklare gezinswoning op een perceel van 5a72ca op een rustige locatie te Kessenich nabij de Nederlandse grensovergang! Deze instapklare gezinswoning is gelegen op een perceel van 5a72ca op een rustige locatie in een doodlopende straat te Kessenich, een deelgemeente van Kinrooi. De Nederlandse grensovergang is nabij en ook de omliggende gemeentes zoals Maaseik en Bree zijn vlot bereikbaar.

Troeven:

- Volledig gerenoveerd
- Energielabel B
- Elektriciteit volledig conform
- Gelijkvloerse slaapkamers & badkamer
- Polyvalente, volledig ingerichte zolderruimte
- Onderhoudsvriendelijke, doch mooi aangelegde tuin
- 16 zonnepanelen

Indeling:
- Gelijkvloers -
Via de inkomhal leidt een deur aan de rechterzijde naar de ruime, gezellige L-vormige leefruimte. Deze leefruimte is enerzijds ingericht als gezellige zitruimte met een pelletkachel, anderzijds is er een open keuken. De volledige ruimte is voorzien van een fraaie imitatie-houten vloer. De open keuken is uitgerust met een heteluchtoven, een gasfornuis met afzuigkap, een vaatwasser, een spoelbak en een koelkast. Het geheel werd afgewerkt met een houten keukentablet. Aan de linkerzijde van de woning bevinden zich 2 ruime slaapkamers en een volledig vernieuwde badkamer. In deze badkamer vinden we een bad/douche-combinatie met massagefuncties & jetstreams, een badmeubel met 2 wastafels en een toilet. Verder bevindt zich op het gelijkvloers een gastentoilet en een achterinkom.

-1ste verdieping -
Via een nieuwe houten trap in de inkomhal komt men op de polyvalente, volledig afgewerkte zolder. Op dit moment omvat de zolder 2 ruimtes: een grote slaapkamer en een functionele berging/wasruimte. De volledige zolder is voorzien van een fraaie parketvloer. Hier kan zelfs een 4de slaapkamer ingericht worden!

- Tuin -
De onderhoudsvriendelijke, fraaie tuin heeft tal van troeven. Zo is er een overdekt terras, een zwembad en een garage/poolhouse. Het geheel werd aangelegd met kunstgras en wandelpaden en is volledig omheind. Tenslotte is er nog een handige, gemetselde fietsenberging.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 335.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1993
Grond oppervlakte
572 m2
Referentie
9U5AI5TEHVS6
Makelaar Code
RT/1961/TK/2024
EPC Waarde
181 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
202403120003173398RES1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€335.000 / Immobiliën Johan Telen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com