Kaart

Avelgemstraat

9690 Kluisbergen Huis Te Koop
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek je droomwoning in het landelijke Ruien, gelegen in de pittoreske Vlaamse Ardennen. Deze gloednieuwe woning biedt een perfecte mix van rust en gemak, met winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand. De omgeving is ideaal voor natuurliefhebbers, met talrijke wandel- en fietsroutes langs de Schelde en door het Kluisbos.

De woning zelf is voorzien van alle comfort. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime inkomhal met toilet. De woon- en eetkamer baadt in het licht, en de open keuken kan volledig naar eigen smaak ingericht worden. Verder is er een praktische berging en een inpandige garage. Op de bovenverdieping bevinden zich vier slaapkamers, een luxueuze badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel, en een apart toilet. De tuin is de perfecte plek om te ontspannen.

Deze energiezuinige woning is uitgerust met een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen, waardoor je toekomstige energiefactuur beperkt blijft.

Kom gerust eens langs en ontdek deze prachtige verkaveling op de hoek van de Avelgemstraat en Kapellestraat, of neem contact op met Mathieu voor meer informatie.

* * *

Avelgemstraat - 9690 Kluisbergen - Ontdek deze landelijke nieuwbouwwoning in Ruien, op de hoek van de Avelgemstraat en Kapellestraat. Ruien is als deelgemeente van Kluisbergen een dorp met heel wat troeven. Het is gelegen tussen de Schelde en het Kluisbos en omgeven door het prachtig landelijk gebied van de Vlaamse Ardennen. Je kan er heerlijk ontspannen langs tal van wandelpaden en fietsroutes. Bovendien woon je er op wandelafstand van winkels, scholen (900 m) en openbaar vervoer (bushalte op 150 m).

Deze landelijke, nieuwe woning beschikt over: een inkomhal met toilet, een woon- en eetkamer met veel lichtinval, een -naar eigen keuze ingerichte- open keuken, een berging en een inpandige garage. Op de verdieping vind je: 4 slaapkamers, een badkamer (met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel) en een afzonderlijk toilet. In de tuin wordt het volop genieten.

Het gebruik van een warmtepomp, in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen zorgt ervoor dat jouw toekomstige energiefactuur onder controle blijft (E20).

Een kijkje nemen? Je vindt de verkaveling ter hoogte van Avelgemstraat 39. Of contacteer Mathieu en ontdek alle mogelijkheden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
I13VWQH0CAAY
Makelaar Code
landelijke-vrijstaande-woning-
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com