Kaart

Zonnestraat 28

9690 Kluisbergen Huis Te Koop
350 m² wonen
396 m² perceel
4 slaapkamers

Ben je op zoek naar een ruime, energiezuinige woning met minimaal vier slaapkamers én badkamers? Kijk dan eens naar deze woning met een bewoonbare oppervlakte van meer dan 350 m2.

De entree, met een apart gastentoilet, leidt je naar een lichte kamer aan de straatkant. Deze ruimte is uitermate geschikt als bureau of praktijkruimte en kan indien gewenst een eigen ingang krijgen.

Op de begane grond is er voldoende ruimte om een grote woonkamer in te richten, waarbij je via de grote schuifdeuren toegang hebt tot het fraai aangelegde en deels overdekte terras en de aansluitende tuin. Daarnaast is er ruimte voorzien voor een open keuken, met alle nodige voorzieningen reeds aanwezig.

Op de eerste verdieping vind je vier ruime slaapkamers, elk uitgerust met airconditioning met warmtepomp en een eigen badkamer. De zolderverdieping biedt nog meer mogelijkheden - denk aan extra slaapkamers, hobbykamers, enz.

De woning is voorzien van zonnepanelen, wat resulteert in een laag energieverbruik en een gunstig EPC met een B-label. Dit, in combinatie met het warmtepompsysteem en de laadpaal voor een elektrische auto, maakt het een zeer energiebewuste keuze.

De woning biedt door haar indeling ook diverse mogelijkheden als investering, bijvoorbeeld als gemengd gebruik gebouw, groepspraktijkruimte of voor vrij beroep.

Voor meer informatie, een volledige fotogalerij of een bezichtiging, kun je contact opnemen via 0475/36 12 52 of mail naar pieter@cornelis-partners.be.

* * *

Zonnestraat 28 - 9690 Kluisbergen - Op zoek naar een energiezuinige woning met min. 4 slaapkamers (+ badkamers) ? Dan is deze woning met een bewoonbare oppervlakte van meer dan 350 m2 een mooie opportuniteit. De inkom met afzonderlijk gastentoilet geeft toegang tot een lichtrijke ruimte aan de straatkant. De indeling en ligging zorgt ervoor dat dit een bureel/praktijkruimte kan worden met eventueel een afzonderlijke ingang aan de straatzijde. Het gelijkvloers biedt verder de mogelijkheid om een ruime leefruimte te creëren van waaruit u door de grote schuiframen niet enkel veel licht maar ook toegang heeft tot het aangelegd (en deels overdekt) terras en aansluitend de tuin.
Er kan een open keuken voorzien worden in de beschikbare ruimte. Alle nodige voorzieningen zijn hier aanwezig. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers. Elke kamer is voorzien van een airco met warmtepomp en eigen badkamer. De zolderverdieping (met betongewelf) biedt ook nog eens de mogelijkheid om bijkomende (slaap)kamers/hobbykamers, ….. te creëren Het pand is voorzien van zonnepanelen wat resulteert in een laag energieverbruik en een gunstig EPC met B-label, zeker in combinatie met het warmtepompsysteem en laadpaal voor elektrische wagen. Door de indeling biedt dit pand ook wel heel wat opportuniteiten als investering zoals gebouw gemengd gebruik, (groeps)praktijkruimte, vrij beroep, ... Meer foto's zijn beschikbaar op aanvraag. Bel 0475/36 12 52 of mail pieter@cornelis-partners.be voor bijkomende info.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 495.000
Kadastraal Inkomen
€ 877
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2001
Grond oppervlakte
396 m2
Bewoonbare oppervlakte
350 m2
Referentie
ADBEI3UL13JY
EPC Waarde
177 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€495.000 / Cornelis & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com