Home Te Koop Huis 9690 Kluisbergen
Pensemontstraat 2
Kaart

Pensemontstraat 2

9690 Kluisbergen Huis Te Koop
188 m² wonen
990 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek deze zeer ruime open bebouwing in Kluisbergen, gelegen in een rustige en groene omgeving. De woning, met een totale oppervlakte van ongeveer 990m², biedt enorm veel potentieel en kan na enige renovatiewerken de ideale gezinswoning worden. De woning beschikt over een ruime woonkamer, eetruimte met keuken, gastentoilet, badkamer en vier slaapkamers. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een veranda met toegang tot twee opbergruimtes.

Buiten geniet u van een ruime binnenkoer en aangrenzende tuin, met een prachtig uitzicht op de achterliggende velden. Parkeergelegenheid is ruimschoots aanwezig dankzij de oprit en een aparte ruime garage van ongeveer 25m².

Deze woning combineert rust en natuur met een goede bereikbaarheid. Het is ideaal gelegen voor wandelliefhebbers, maar biedt tegelijkertijd een vlotte verbinding naar Ronse, Oudenaarde en Avelgem.

* * *

Pensemontstraat 2 - 9690 Kluisbergen - UITERST RUIME OPEN BEBOUWING in een ZEER RUSTIGE OMGEVING te Kluisbergen.Met zijn TOTALE OPPERVLAKTE van +-990m² heeft deze eigendom heel wat POTENTIEEL en kan mits de nodige renovatiewerken UITGROEIEN tot de PERFECTE GEZINSWONING. U heeft een RUIME WOONKAMER, eetruimte met keuken, gastentoilet, badkamer en 4 SLAAPKAMERS. Achteraan de woning heeft u een VERANDA met toegang tot 2 OPBERGRUIMTES.Buitenshuis vindt u een RUIME BINNENKOER met aanpalend de TUIN waarbij u een SUBLIEM zicht hebt op ACHTERLIGGENDE VELDEN. Aan PARKEERGELEGENHEID geen gebrek door de OPRIT met AFZONDERLIJKE RUIME GARAGE (+-25m²).U bent gelegen in een GROENE OMGEVING met VEEL WANDELROUTES doch een VLOTTE BEREIKBAARHEID naar Ronse-Oudenaarde-Avelgem.Adres: Pensemont 2 te Ruien (Kluisbergen)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 295.000
Kadastraal Inkomen
€ 290
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1918
Grond oppervlakte
990 m2
Bewoonbare oppervlakte
188 m2
Referentie
DY7664EHS9K-
Makelaar Code
9690, Pensemontstraat 2
EPC Waarde
1089 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
08 Apr 2024
€295.000 / Immo Nobels
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com