Kaart

8300 Knokke-Heist Huis Te Koop
225 m² perceel
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Deze prachtig onderhouden woning met drie slaapkamers is gelegen in het charmante oud-Knokke. De ruimtelijke woning heeft een inkomhal, een riante woonkamer, een ruime keuken, een wasruimte, drie ruime slaapkamers, een badkamer en een royale zolder. Tevens is er een knusse tuin met terras en aangrenzende garagebox. Deze zijn zeer gewilde extra's. Dit maakt dit huis perfect voor gezinnen! Alle opgegeven maten zijn bij benadering.

Deze woning wordt aangeboden volgens de verkoopmethode "Bieden onder gesloten omslag". Dit betekent dat potentiële kopers na een open huis of bezichtigingsmoment binnen 14 kalenderdagen een bod kunnen doen. Er wordt een vanafprijs of richtprijs weergegeven om zo kopers een idee te geven over wat hun bod zou kunnen zijn. Biedingen kunnen boven, onder of tussen deze prijzen in liggen. Zo weten alle geïnteresseerden dat zij een eerlijke kans hebben om te kopen.

De biedingen worden niet publiekelijk bekendgemaakt, dit is geen openbare verkoop. Zodra alle biedingen binnen zijn, beslist de verkoper of en aan wie hij zijn eigendom verkoopt. De verkoper is echter niet verplicht om een bod te accepteren, zelfs niet het hoogste bod. We lichten u graag deze methode in meer detail toe via de telefoon.

De derde biedronde begint op 24/11/2023. Bezichtigingen kunnen op afspraak worden gemaakt. Richtprijs: tussen € 500.000 en € 1.000.000. Verkoop gebeurt volgens voorwaarden, via de methode "Bieding onder gesloten omslag". Het volledige reglement van deze methode kan per e-mail worden aangevraagd of kan worden geraadpleegd via www.more.be, onder het kopje "bijlagen".

* * *

VERKOCHT...Goed onderhouden drieslaapkamerwoning in oud-Knokke op charmante ligging. De ruime woning beschikt over een inkomhal, een grote woonkamer, een ruime keuken, een wasplaats, drie volwaardige slaapkamers, een badkamer en een ruime zolder. De gezellige tuin met verhard terras en de aanpalende gesloten garagebox zijn absolute troeven. Ideaal als familiewoning! Alle vermelde afmetingen zijn bij benadering. Er kan in de directe omgeving een tweede garagebox bijgekocht worden.Tekoopstelling onder voorwaarden; Verkoopformule via "Bieding onder gesloten omslag" U kan het volledige reglement van de biedingen onder gesloten omslag verkrijgen via eenvoudige aanvraag per e-mail ofzie www.more.be, "bijlagen"

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 1.090
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1978
Grond oppervlakte
225 m2
Referentie
46VBWC8EHO8O
Makelaar Code
3540438
EPC Waarde
203 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230209-0002805561-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com