Huis in Knokke-Heist - 1306194

Te Koop
Vauxelles 7, 8300 Knokke-Heist
€5.850.000

Huis Te Koop in Knokke-Heist Vauxelles 7

Vanuit de afgewerkte inkomhal met garderobe en luxueus gastentoilet, nodigt deze prachtige residentie u uit in een warme woonkamer die naadloos overgaat in een terras op het zuiden en een tuin met zwembad. De volledig uitgeruste keuken, sfeervolle ontbijthoek en praktische wasplaats bieden de perfecte ruimte om culinaire hoogstandjes te bereiden. Er is een garage beschikbaar voor één voertuig, samen met verschillende parkeerplaatsen voor gasten. Momenteel wordt er aan de renovatiewerkzaamheden gewerkt, met een verwachte voltooiingsdatum voorjaar 2024.

Op de eerste verdieping bevinden zich de majestueuze hoofdslaapkamer met een royale en-suite badkamer, evenals vier ruime slaapkamers met een eigen doucheruimte voor optimaal comfort en privacy van de bewoners. Op de tweede verdieping kunt u genieten van twee extra royale slaapkamers en een aparte doucheruimte.

Naarmate de renovatie plaatsvindt, zal de villa ongetwijfeld klaar zijn in het voorjaar van 2023 en u de luxueuze levensstijl bieden waarvan u altijd al heeft gedroomd. Neem gerust contact met ons op via 050 62 44 14 of knokke@immax.be voor meer informatie.

Welkom in deze prachtige residentie, met een grote inkomhal, compleet met garderobe en een luxueus gastentoilet. De woonkamer, badend in natuurlijk licht, sluit naadloos aan op een terras op het zuiden en tuin met zwembad, waardoor een harmonieuze stroom ontstaat tussen binnen- en buitenleven. Een volledig uitgeruste keuken, compleet met sfeervolle ontbijthoek en praktische wasplaats, biedt de perfecte ruimte voor culinaire hoogstandjes.

Om aan uw praktische behoeften te voldoen, is er een garage beschikbaar die plaats biedt aan één voertuig, samen met verschillende parkeerplaatsen voor het gemak van uw gasten. Bovendien is het belangrijk op te merken dat er momenteel nauwgezette renovatiewerkzaamheden plaatsvinden, met een verwachte voltooiingsdatum voorjaar 2024.

Op de eerste verdieping vindt u een majestueuze hoofdslaapkamer met een royale en-suite badkamer. Daarnaast zijn er vier royale slaapkamers, elk met een eigen doucheruimte, waardoor alle bewoners optimaal comfort en privacy hebben.

Als u doorgaat naar de tweede verdieping, wachten u nog twee ruime slaapkamers en een aparte doucheruimte.

Naarmate de renovatie vordert, zal deze villa naar verwachting in het voorjaar van 2023 voltooid zijn en u uitnodigen om te genieten van een verfijnde en weelderige levensstijl.


Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie: tel.: 050 62 44 14 of via knokke@immax.be

Huis Te Koop in Knokke-Heist aan de Vauxelles 7 te 8300 Knokke-Heist - Immo Knokke-Heist - Huis Te Koop - Huis Knokke-Heist - Vauxelles Knokke-Heist - Vauxelles 7 8300 Knokke-Heist
Kenmerken
Type: Huis
Badkamers: 6
Slaapkamers: 7
Bewoonbaar: 212 m2
Prijs: €5.850.000
Bouwjaar: 1991
Makelaarscode: Villa Vauxelles 7
Ref: 3KUREBTXUFXV
Certificaten
EPC-waarde: 198 kWh/m2
EPC-cert: 3014336-RES1
EPC-waarde
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: n/a
Rechterlijke beslissing: n/a
Voorkooprecht: Nee
Verkavelingsvergunning: Ja
Bestemming: woongebied
Overstromingsgebied: n/a
Prijs Geschiedenis

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over de volledige prijsgeschiedenis van dit Huis in Vauxelles, 7, 8300 Knokke-Heist? De prijsevolutie van dit pand is een belangrijke factor om meer te weten over dit Huis in Vauxelles, 7, 8300 Knokke-Heist. Voor een gedetailleerd overzicht en om de volledige evolutie van de prijsgeschiedenis van dit pand te bekijken, nodigen wij u uit om hier te klikken.

Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com
Bewaren Fout?
Bewaren