Kaart

8300 Knokke-Heist Huis Te Koop
268 m² wonen
260 m² perceel
4 slaapkamers
€1.795.000
Lening simuleren

Ontdek deze charmante woning gelegen in het oude deel van Knokke, op een steenworp afstand van het Zoute. Stap binnen in de ruime inkomhal, voorzien van vestiaire en toilet. Wandel verder naar de ruime en gezellige woonkamer die uitgerust is met een houtgestookte open haard en grote ramen die uitkijken op een zuidgericht terras en tuin. Aansluitend bevindt zich de eetplaats en de volledig uitgeruste open keuken, inclusief een La Cornue fornuis, wijnkoelkast en Miele-toestellen.

Op de eerste verdieping vind je de master bedroom, compleet met dressing, bureau en een volledige badkamer. De tweede slaapkamer beschikt over ingemaakte kasten en een douchekamer met toilet.

De tweede verdieping herbergt twee extra slaapkamers, beide voorzien van mezzanines, een bureau, zitbank en elk een aansluitende douchekamer. Deze etage is ook uitgerust met een nachttoilet.

Buiten geniet je van een overdekt terras met een open haard die tevens dienst doet als barbecue. Er is ook een bergruimte aanwezig achteraan de tuin. De garage is uitgerust met een automatische poort en biedt ruimte voor wasmachine en droogkast. Bovendien beschik je over parkeermogelijkheid voor de woning.

Dit huis combineert knusheid en functionaliteit, en is ideaal gelegen voor wie wil genieten van alles wat Knokke te bieden heeft. De perfecte keuze voor wie op zoek is naar een gezellige en comfortabele woning.

* * *

Charmante woning in het oude Knokke, aan de rand van het Zoute. Indeling: inkom met vestiaire en toilet. Ruime, gezellige woonkamer met open haard (hout) en grote ramen uitgevend op zuidgericht, overdekt terras en tuin. Eetplaats. Open, volledig geïnstalleerde keuken (fornuis La Cornue, wijnfrigo & Miele-toestellen). 1ste verdieping: Master bedroom met dressing, bureau en complete badkamer. Tweede slaapkamer met ingemaakte kasten en douchekamer met toilet. Tweede verdieping: Slaapkamer 3 met mezzanine, bureau en zitbank en aansluitende douchekamer. Slaapkamer 4 met mezzanine, bureau en zitbank en aansluitende douchekamer. Nachttoilet. Overdekt terras met open haard/barbecue en berging achteraan de tuin. Garage met automatische poort. Ruimte voor wasmachine & droogkast. Parkeergelegenheid voor de woning.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.795.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
260 m2
Bewoonbare oppervlakte
268 m2
Referentie
SJ4-FF1NXM4W
EPC Waarde
112 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€1.795.000 / Dirk Willemyns
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com