Kaart

8300 Knokke-Heist Huis Te Koop
431 m² wonen
1094 m² perceel
3 slaapkamers
€4.985.000
Lening simuleren

Ontdek deze uitzonderlijke nieuwbouwvilla met een adembenemend uitzicht op de polders, gelegen aan de rand van het exclusieve Zoute. Deze unieke villa is tot in de kleinste details afgewerkt.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime hal met vestiaire en een gastentoilet. De grote woon- en eetkamer straalt warmte uit dankzij de gashaard en biedt via grote ramen een prachtig zicht op het zonovergoten terras en de tuin. Er is ook een gezellige werkhoek voorzien.

De open keuken is volledig uitgerust en gaat harmonieus over in een praktische was- en bijkeuken. De eerste verdieping huisvest een luxe master bedroom die toegang geeft tot een privéterras. Daarnaast beschikt deze kamer over een ruime dressing en een badkamer met bad, douche, dubbele wastafel en toilet. De tweede en derde slaapkamers zijn elk voorzien van een eigen dressing en doucheruimte, en er is een extra toilet op de nachthal.

De tweede verdieping is nog vrij in te richten en biedt talloze mogelijkheden. Een technische berging is ook aanwezig hier. De villa heeft eveneens een inpandige garage voor 2 auto's en extra buitenparkeerplaatsen. Comfort wordt verzekerd door airconditioning en een alarmsysteem.

De prachtig aangelegde tuin maakt van deze villa de perfecte plek om te genieten van rust en natuur. Graag nodigen we u uit voor een bezoek na afspraak via ons kantoor. Deze villa is absoluut een aanrader voor wie houdt van luxe en comfort!

* * *

Nieuwbouwvilla met oog voor detail, genietend van een  open zicht op de polders, gelegen aan de rand van het Zoute. Uniek in zijn soort! Indeling: inkomhall met vestiaire en gastentoilet. Grote woon- en eetkamer voorzien van gashaard en grote vensterpartijen uitgevend op zongericht terras en tuin. Bureauhoek. Volledig geïnstalleerde open keuken. Praktische bijkeuken/wasplaats. Op de 1ste verdieping: luxueuze hoofdslaapkamer met toegang tot terras, ruime dressing en badkamer voorzien van bad, douche, dubbele lavabo en toilet. 2de en 3de slaapkamer telkens voorzien van eigen dressing en douchekamer. Toilet op de nachthall. Op de tweede verdieping: technische berging en nog in te richten zolderruimte.  Inpandige garage voor 2 wagens. Outdoor-parking voor meerdere wagens. Airco en alarmsysteem. Prachtig aangelegde tuin. Bezoek graag na afspraak via één van onze kantoren. Aanrader!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 4.985.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1094 m2
Bewoonbare oppervlakte
431 m2
Referentie
-M9I7MGUYE2U
EPC Waarde
0 kWh/m2
EPC Label
A+
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€4.985.000 / Dirk Willemyns
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com