Kaart

Essendreef 24

8300 Knokke-Heist Huis Te Koop
250 m² wonen
791 m² perceel
3 slaapkamers
€1.795.000
Lening simuleren

Verken de verfijnde elegantie van deze prachtige villa, gebouwd in 2017. Betreed de woning via de ruime inkomhal, waar een gastentoilet voor uw comfort zorgt. De sfeervolle woonkamer nodigt uit tot ontspanning met zijn stijlvolle parketvloer en gezellige gashaard. Geniet van smakelijke maaltijden in de aparte eetkamer en bereid culinaire hoogstandjes in de luxueus uitgeruste keuken, compleet met een ziteiland en topklasse toestellen, waaronder een authentiek gasfornuis en wijnkoelkast. Voor uw gemak is er ook een koele berging en wasplaats.

De woning beschikt over een dubbele garage en een prachtig zonneterras dat leidt naar een open en erg ruime tuin, ideaal voor zomerse BBQ's of winterse sterrenkijken. Op de eerste verdieping vindt u de masterbedroom, compleet met een royale, luxueuze ensuite badkamer en dressing. Twee extra slaapkamers, waarvan één met ingebouwde kasten, bieden voldoende ruimte voor gezin en gasten. Er is ook nog een aparte inloopdouche met lavabo en een apart toilet op de nachthall. Een ruime zolder biedt verborgen opslag of mogelijkheden voor toekomstige uitbreiding.

De villa is uitgerust met vloerverwarming voor uw comfort, een alarmsysteem voor uw veiligheid en gemak, een regenwaterput voor duurzaam watergebruik en videofonie voor extra veiligheid. Deze villa is een werkelijk pareltje voor diegenen die waarde hechten aan stijl, rust en kwaliteit.

Voor meer informatie, zie ref. 3700105

* * *

Essendreef 24 - 8300 Knokke-Heist - Deze schitterende villa werd in 2017 gebouwd en omvat een ruime inkomhall met gastentoilet, mooie woonkamer met parket en gashaard, eetkamer, luxueuze ingerichte keuken met een ziteiland, schitterende toestellen waar onder andere een authentiek gasfornuis, wijnfrigo, koele berging en wasplaats, dubbele garage, zalig zonneterras met een open en erg ruime tuin. Op de eerste verdieping bevindt zich de masterbedroom met ruime en luxe ensuite badkamer en dressing, 2 extra slaapkamers waarvan 1 met ingemaakte kasten, een ruime zolder, een aparte inloopdouche met lavabo, apart toilet op de nachthall. De villa is voorzien van vloerverwarming, alarm, een regenwaterput, videofonie. Een echte pareltje voor wie van stijl, rust en kwaliteit houdt.

Ref. 3700105

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.795.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.499
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2017
Grond oppervlakte
791 m2
Bewoonbare oppervlakte
250 m2
Referentie
VGCDHZP1PV51
Makelaar Code
JI2203
EPC Waarde
60 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
202062500022862881RES1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€1.795.000 / Immo Nano
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com