Kaart

8300 Knokke-Heist Huis Te Koop
317,04 m² wonen
1187 m² perceel
5 slaapkamers
€3.295.000
Lening simuleren

Ontdek de pracht van deze luxueuze nieuwbouwvilla, gelegen aan de rand van een exclusieve villawijk op slechts 1,5 km van het Zoute. Deze unieke villa biedt een magnifiek uitzicht over de Zoutepolders en is omgeven door een ruime zuidgerichte tuin.

Toparchitect Luc Declercq heeft deze fenomenale villa ontworpen en Quality Properties zorgt voor de realisatie. De verwachte oplevering is in Pasen 2024.

De begane grond bestaat uit een royale leefruimte met een comfortabele eetplaats, een gezellige zithoek met gashaard, en een ruime leefkeuken met bijkeuken en wasberging. Daarnaast zijn er twee inpandige garages en een charmante family room of bureau.

De bovenverdieping heeft vijf slaapkamers en vier luxueuze badkamers. Buiten vindt u een overdekt terras dat kan worden uitgerust met terraswarmers. Er is ook mogelijkheid voor een zwembad en poolhouse of een uitbreiding van de woning met praktijk.

De villa ademt luxe uit met features zoals een geïntegreerde geluidsinstallatie in de leefruimte, alarmsysteem en camerabewaking, en verwarming via geothermie. Milieubewuste keuzes zoals zonnepanelen geven deze woning een moderne touch.

De buitenkant is even indrukwekkend als binnen, met aangelegde oprit in kleiklinkers, een volledig aangelegde tuin ontworpen door landschapsarchitect Dominique Eeman en een statige houten schuifpoort. Er zijn bovendien ook diverse parkeerplaatsen voor de woning.

Dit unieke aanbod kan niet gemist worden! Referentie: 3696967.

* * *

Prachtige en riante nieuwbouwvilla met UNIEK zicht over de Zoutepolders en een grote zuidgerichte tuin en dit gelegen aan de rand van een residentiële villawijk op slechts 1,5 km van het Zoute. Deze fenomenale villa is uniek in zijn soort en is volledig en luxueus afgewerkt op basis van het ontwerp opgemaakt door architect Luc Declercq en ontwikkeld door Quality Properties. Zo is er op het gelijkvloers een grote leefruimte met royale eetplaats, een gezellige zithoek met gashaard, een ruime leefkeuken met bijkeuken en wasberging, een schitterende family room/bureau en 2 inpandige garages met laadpaal voor elektrische wagens. Op de verdieping zijn er 5 slaapkamers voorzien met 4 luxueuze badkamers. De villa is voorzien van een overdekt terras met optie tot terraswarmers en is er de mogelijkheid tot zwembad/poolhouse of uitbreiding van de woning met praktijk. De villa is afgewerkt met oog voor detail met o.a. ingebouwde geluidsinstallatie in de leefruimte, alarmsysteem en camerabewaking, verwarming met geothermie, zonnepanelen, een statige houten schuifpoort aan de straatzijde, een aangelegde oprit in kleiklinkers en een volledig aangelegde tuin ( met beregeningsysteem ) naar ontwerp van Dominique Eeman... en zijn er diverse staanplaatsen voor de woning! Uniek aanbod!

Ref. 3696967

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 3.295.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
1187 m2
Bewoonbare oppervlakte
317,04 m2
Referentie
MPPS-F0FPJ2C
Makelaar Code
JI1601
EPC Certificaat
In aanvraag
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€3.295.000 / Immo Nano
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com