Kaart

8300 Knokke-Heist Huis Te Koop
194 m² wonen
618 m² perceel
3 slaapkamers
€1.395.000
Lening simuleren

Ontdek deze prachtig gerenoveerde vrijstaande villa, gelegen in een serene residentiële buurt. Bij binnenkomst verwelkomt de hal u met een gastentoilet. De woon- en eetkamer zijn licht en ruim, uitgerust met een gezellige gashaard en bieden toegang tot het zonovergoten terras en de tuin. De open keuken is volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur.

De eerste verdieping herbergt de master slaapkamer, compleet met ingebouwde kasten en een aangrenzende doucheruimte met toilet en wastafel. Een tweede ruime slaapkamer met ingebouwde kasten en een eigen doucheruimte is ook aanwezig.

Op tuinniveau vindt u de derde slaapkamer met een badkamer, voorzien van een douche, bad, toilet en wastafel. De villa beschikt ook over een inpandige garage met aansluitingen voor wasmachine en droger, en parkeerruimte voor de woning.

Extra functies omvatten een elektrische laadpaal, automatische besproeiing en een alarmsysteem. Neem contact met ons op om een bezichtiging te plannen.

* * *

Alleenstaande gerenoveerde villa gelegen in een rustige residentiële omgeving. Indeling: inkomhal met gastentoilet. Lichtrijke woon- en eetkamer met gashaard en toegang tot het zonovergoten terras en de tuin. Geïnstalleerde open keuken voorzien van alle apparatuur. 1ste verdieping: master bedroom met ingemaakte kasten en aansluitende douchekamer (douche - toilet en lavabo). Tweede ruime slaapkamer met ingemaakte kasten en douchekamer. Op tuin niveau: 3de slaapkamer met badkamer (douche - bad - toilet en lavabo). Inpandige garage met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Parkeerplaats voor de woning. De villa is voorzien van elektrische laadpaal, automatische besproeiing, alarm,... Contacteer ons om een bezoek in te plannen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.395.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
618 m2
Bewoonbare oppervlakte
194 m2
Referentie
10UEESNOIFF-
EPC Waarde
0 kWh/m2
EPC Label
A+
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€1.395.000 / Dirk Willemyns
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com