Home Te Koop Huis 8301 Knokke-Heist
Felix Timmermansstraat 51
Kaart

Felix Timmermansstraat 51

8301 Knokke-Heist Huis Te Koop
85 m² perceel
2 slaapkamers

In 1962 werd deze aantrekkelijke hoekwoning gebouwd die in 1982 door haar huidige eigenaren werd verkregen. De woning heeft in 1994 een grondige transformatie ondergaan en werd in 2011 voorzien van een nieuwe gevelsteen, dakisolatie en veluxen met rolluiken.

Sindsdien is de woning constant goed verzorgd met het idee hier levenslang te blijven wonen. Desalniettemin is de woning nu te koop omdat de eigenaren hebben besloten hun kinderen naar het binnenland te volgen.

De indeling van de woning is als volgt:
Op de begane grond vind je een inkomhal, een ruime leefruimte met zit- en eetplaats, een keuken, een uitgebreide garage met automatische sectionaalpoort en een toilet. Op de eerste verdieping bevindt zich een nachthal met inbouwkast, een slaapkamer met inbouwkast, een badkamer met douche, een berging met aansluitingen voor wasmachine en droger en een groot dakterras. Het tweede level bevat een vaste trap, een overloop, en een slaapkamer met inbouwkast en veluxramen met rolluiken.

Enkele troeven van dit huis zijn de uitstekende locatie, dubbele beglazing, elektrische rolluiken, een gezellige haard in de woonruimte, een ruime garage en een groot dakterras. Bovendien is er overal centrale verwarming tot op de zolder via een condensatieketel. De keuken en badkamer hebben wel een opfrisbeurt nodig.

In de directe omgeving van de woning vind je openbaar vervoer en een winkelcentrum. Het centrum van Knokke-Heist en het strand zijn op loopafstand.

* * *

Felix Timmermansstraat 51 - 8301 Knokke-Heist - Deze hoekwoning werd in 1962 gebouwd en kwam in 1982 in handen van de huidige eigenaren.

De woning onderging in 1994 een grondige verbouwing, waarbij heel wat structuurwerken werden uitgevoerd.
In 2011 werd nog bijkomend geïnvesteerd:
- nieuwe gevelsteen en isolatie van de spouw (*isolatie niet weerhouden in EPC-rapport bij gebrek aan typeaanduiding op factuur)
- nieuwe dakpannen, isolatie en veluxen met rolluiken

Sindsdien is de woning blijvend goed onderhouden met de idee hier oud te worden.
De woning wordt nu toch verkocht omdat de (groot)ouders de kinderen volgen naar het binnenland.

Indeling:
- Gelijkvloers: inkomhal - leefruimte met zit- en eetplaats - keuken - ruime garage met een automatische sectionaalpoort - toilet
- Eerste verdiep: nachthal met inbouwkast - slaapkamer met inbouwkast - badkamer met douche - toilet - berging met aansluitingen voor was- en droogmachine, voorzien van een inbouwkast - ruim dakterras
- Tweede verdiep: vaste trap - overloop - slaapkamer met inbouwkast en veluxramen voorzien van rolluiken

Troeven van deze woning zijn de goede ligging, de dubbele beglazing, de elektrische rolluiken, het gezellige haardvuur in de leefruimte, de ruime garage en het grote dakterras. Tevens is overal centrale verwarming (tot op zolder) middels een condensatieketel.
De keuken en badkamer zijn aan opfrissing toe.

Vlakbij de woning vind je openbaar vervoer en een winkelcentrum. Het centrum van Knokke-Heist en het strand liggen op wandelafstand.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 385.000
Kadastraal Inkomen
€ 993
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1962
Grond oppervlakte
85 m2
Referentie
VTU5IM84EROS
EPC Waarde
273 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20231214-0003074517-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€385.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com