Kaart

Acht-Meilaan 40

8301 Knokke-Heist Huis Te Koop
190 m² wonen
370 m² perceel
5 slaapkamers
€1.215.000
Lening simuleren

Op zoek naar de ideale woning dichtbij het strand en Lakeside Paradise? Ontdek deze rustige verkaveling in het charmante Duinbergen, een perfecte plek om thuis te komen na een drukke dag. Deze prachtige nieuwbouwwoning biedt een ruime open leefruimte, compleet met woonkamer, eetruimte en een volledig uitgeruste keuken met Miele apparatuur. Geniet van de luxe van vijf ruime slaapkamers, twee douchekamers, een badkamer en vier toiletten.

Als je houdt van de unieke architectuur van Knokke-Heist, dan zul je deze luxueuze en kwalitatief hoogwaardige afgewerkte woningen zeker waarderen. Ze zijn ook perfect gelegen - op fietsafstand van het levendige Knokke en wandelafstand van het strand en de nieuwe golfbaan bij Lakeside.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Stel gerust je vragen door contact op te nemen met Natalie via natalie@UrbanHomes.be. BIV nummer 511956.

Deze tekst is SEO geoptimaliseerd voor betere online vindbaarheid. Sleutelwoorden zoals 'nieuwbouwwoning', 'Duinbergen', 'Knokke-Heist', 'Miele apparatuur' en 'Lakeside Paradise' zijn ingevoegd om organisch verkeer naar deze pagina te leiden.

* * *

Acht-Meilaan 40 - 8301 Knokke-Heist - Op een steenworp afstand van het strand en de Lakeside Paradise is die rustige verkaveling, gesitueerd in het familiale Duinbergen, een ideale plek waar het heerlijk thuiskomen is. Dit nieuwbouwwoning heeft een mooie open ruimte met living, eetplaats en volledig uitgeruste keuken met Miele apparaten, 5 ruime kamers, 2 douchekamers, 1 badkamer en 4 toiletten.
Dit luxueus en kwalitatief afgewerkte woningen is een mooi voorbeeld van de charmante architectuur die zo typisch aan Knokke-Heist is. De huizen zijn op fietsafstand van het bruisende Knokke en op loopafstand van het strand en de nieuwe golf aan de Lakeside.
Interesse?
Wenst u meer informatie?
Aarzel niet en stel ons uw vragen.
Contacteer natalie@UrbanHomes.be
BIV 511956

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.215.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
370 m2
Bewoonbare oppervlakte
190 m2
Referentie
QNHMSZS0JO3R
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€1.215.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com