Huis in Knokke-Zoute - 1308793

Te Koop
8300 Knokke-Zoute
€4.195.000

Huis Te Koop in Knokke-Zoute

Gezien met eigen ogen moeten worden om de charme te kunnen waarderen. Een prachtig gelegen vastgoed, gelegen aan de rand van Royal Zoute Golf Club met zicht op hole 12. Deze villa heeft een ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Verder bestaat de indeling uit een lichtrijke woon- en eetkamer met twee open haarden en een geïnstalleerde keuken. Verder beschikt de villa over 4 ruime slaapkamers en twee badkamers op de eerste verdieping, evenals nog eens 4 slaapkamers op de tweede verdieping. Op de begane grond is er een garage voor 2 auto's en een zolder. Er is ook voldoende buitenparkeergelegenheid. Contacteer Immo Knokke Real Estate voor een bezoek af te spreken en de charme te ontdekken.

Te renoveren charmante eigendom gelegen in een paadje aan de rand van de Royal Zoute Golf Club. De villa is gelegen aan de golf, hole nr. 12. Indeling: ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Lichtrijke woon- en eetkamer met 2 open haarden haarden die uitgeven op de zonnige tuin. Mooie plafondhoogte van +/- 3m . Geïnstalleerde keuken. 1ste verdieping: 4 ruime slaapkamers genietend van mooie zichten. 2 Badkamers. Apart toilet. 2de verdieping: 4 slaapkamers. Garage voor 2 auto's en zolder. Parkeerplaats. Contacteer Immo Knokke Real Estate om een bezoek in te plannen.

Huis Te Koop in Knokke-Zoute aan de te 8300 Knokke-Zoute - Immo Knokke-Zoute - Huis Te Koop - Huis Knokke-Zoute - Knokke-Zoute - 8300 Knokke-Zoute
Kenmerken
Type: Huis
Badkamers: 2
Slaapkamers: 8
Bewoonbaar: 377 m2
Grond Oppervlakte: 699 m2
Prijs: €4.195.000
Bouwjaar: 1920
Ref: AGT69YDDOY98
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: n/a
Rechterlijke beslissing: n/a
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: n/a
Bestemming: Woongebied
Overstromingsgebied: n/a
Prijs Geschiedenis

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over de volledige prijsgeschiedenis van dit Huis in 8300 Knokke-Zoute? De prijsevolutie van dit pand is een belangrijke factor om meer te weten over dit Huis in 8300 Knokke-Zoute. Voor een gedetailleerd overzicht en om de volledige evolutie van de prijsgeschiedenis van dit pand te bekijken, nodigen wij u uit om hier te klikken.

Knokke Real Estate
Knokke Real Estate
+32 ..toon nummer
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com
Bewaren Fout?
Bewaren