Kaart

8300 Knokke Huis Te Koop
247 m² wonen
6 slaapkamers
€2.495.000
Lening simuleren

Ontdek deze unieke nieuwbouwvilla in Duinbergen, gelegen in een rustige omgeving vlakbij Park 58 en het centrum van Knokke.

Op het gelijkvloers vind je een inkomhal met gastentoilet, een lichtrijke woonkamer die toegang geeft tot de zonnige tuin met terras en een volledig ingerichte open keuken met Miele-apparatuur. Er is ook een bergruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger. De grote ramen in de woonkamer en keuken bieden een prachtig uitzicht op de nog aan te leggen tuin.

Op de eerste verdieping zijn drie van de zes slaapkamers gelegen. Twee daarvan hebben een dubbel bed, inbouwkasten, een bureauhoek en een eigen doucheruimte. De master bedroom heeft ook een dubbel bed, diverse inbouwkasten en een eigen doucheruimte met dubbele wastafel en toilet.

De tweede verdieping herbergt de overige drie slaapkamers. Twee daarvan zijn uitgerust met een dubbel bed, inbouwkasten en een bureauhoek. De laatste slaapkamer biedt ruimte voor een dubbel bed en heeft een aparte opbergruimte. Er is ook een aparte badkamer met wastafel en ligbad.

Duurzaamheid staat centraal in deze nieuwbouwwoning, zoals blijkt uit het uitstekende E-peil. De woning is voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp, een ventilatiesysteem type C+, vloerverwarming met koeling, een laadpaal voor elektrische auto's en een regenwaterput van 5000 liter.

Mis deze unieke kans niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging! Neem vandaag nog contact met ons op om uw afspraak in te plannen.

* * *

Deze unieke en rustig gelegen nieuwbouwvilla bevindt zich in Duinbergen, op slechts enkele passen van Park 58 en nabij het centrum van Knokke.

Indeling van het gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet. Zeer lichtrijke woonkamer die toegang biedt tot de zonnige tuin met terras. Volledig geïnstalleerde open keuken die voorzien is van Miele-toestellen. Aansluitend is er een bergruimte met aansluitingen voor een wasmachine en droogkast. De woonkamer en keuken zijn voorzien van grote glaspartijen die een mooi zicht zullen bieden op de nog aan te leggen tuin.
Indeling 1e verdiep: nachthal met apart toilet. Op dit niveau bevinden zich drie van de zes slaapkamers. Slaapkamer 1 en 2 genieten van een dubbel bed, ingemaakte kasten, een bureauhoek en een ensuite douchekamer met inloopdouche en wastafel. Slaapkamer 3 is de master bedroom en geniet eveneens van een dubbel bed, verschillende ingemaakte kasten en een ensuite douchekamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.
Indeling 2e verdiep: nachthal met apart toilet. Slaapkamer 4 en 5 zijn voorzien van een dubbel bed, ingemaakte kasten en een bureauhoek. Slaapkamer 6 biedt ruimte voor een dubbel bed en heeft een aparte opbergruimte. Tevens is er een aparte badkamer met een wastafel en ligbad.

Duurzaamheid is een kernwaarde in deze nieuwbouwwoning, met een voortreffelijk E-peil (> 30) als bewijs. De woning is o.a. uitgerust met zonnepanelen, warmtepomp (geothermie), ventilatiesysteem type C+, vloerverwarming met koeling, een laadpaal voor elektrische wagens en een regenwaterput van 5000 liter, ...

Wees er snel bij om deze unieke opportuniteit te bezichtigen op afspraak!
Contacteer ons vandaag nog om uw afspraak vast te leggen via +32 (0)50 66 20 20.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 2.495.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
247 m2
Referentie
XSU6XGUWI6OX
Makelaar Code
5932323
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€2.495.000 / Immo Fevery
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com