Home Te Koop Huis 8680 Koekelare
Ichtegemstraat 76
Kaart

Ichtegemstraat 76

8680 Koekelare Huis Te Koop
250 m² wonen
880 m² perceel
5 slaapkamers

Deze unieke woning ligt in de Ichtegemstraat in Koekelare, vlakbij het centrum en talrijke voorzieningen. De eigendom, omringd door groen, beslaat een oppervlakte van 880 m² en biedt vooral veel ruimte.

Bij binnenkomst via de royale oprijlaan, leidt de inkomhal u naar de traphal en de lichte woonkamer met uitzicht op de tuin. Aansluitend vindt u de woonkeuken. De woonkamer scheidt zich af van de bureauruimte, perfect als kantoor of bibliotheek. Op de begane grond bevinden zich ook de inpandige garage met wasplaats, de eerste badkamer en de kelder.

Op de eerste verdieping vindt u een tussenkamer (ook te gebruiken als vijfde slaapkamer) met vaste trap naar de zolder, vier volwaardige slaapkamers en een tweede badkamer.

Enkele van de voordelen van deze woning zijn het grote perceel van 999 m², de twee badkamers, de uitstekende ligging en de inpandige garage.

Neem een kijkje in de woning via onze video. Wilt u het pand graag persoonlijk bezichtigen? Neem dan contact met ons op via www.vastgoedsinnaeve.be.

* * *

Ichtegemstraat 76 - 8680 Koekelare - Deze unieke eigendom is gelegen langs de Ichtegemstraat in Koekelare, op een steenworp van tal van voorzieningen waaronder het centrum.

De woning is gelegen op een grondoppervlakte van 880 m² en omringd door een groene omgeving. Deze woning heeft als grootste troef: ruimte, ruimte en ruimte.

Indeling van de woning:
Via de rijkelijke opritlaan komt u aan de voordeur van deze ruime alleenstaande woning. Binnenkomen doet u via de inkomhal met de traphal naar de eerste verdieping. Via de lichtrijke woonkamer met zicht op de tuin hebt u toegang tot de aansluitende woonkeuken. De woonkamer splitst zich af van de bureauruimte, ideaal als kantoorruimte of bibliotheekruimte.
Verder op het gelijkvloers hebt u de inpandige garage met wasplaats, de eerste badkamer en kelder.

Op de eerste verdieping hebt u volgende ruimtes: een tussenkamer (die ook kan dienen als vijfde slaapkamer) met vaste trap naar de zolder, 4 volwaardige slaapkamers en een tweede badkamer.

Troeven:
- Groot perceel: 999 m²
- 2 badkamers
- TOP ligging ...
- Inpandige garage

Via onze video kan u een rondkijk nemen in de woning. Wenst u graag een bezoek ter plaatse? Aarzel niet om ons te contacteren via www.vastgoedsinnaeve.be Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 339.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
880 m2
Bewoonbare oppervlakte
250 m2
Referentie
SAMCTH-KYYNV
Makelaar Code
2616
EPC Certificaat
20240312-0003174523-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2024
€339.000 / Vastgoed Sinnaeve
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com