Home Te Koop Huis 8680 Koekelare
Dorpsstraat 15
Kaart

Dorpsstraat 15

8680 Koekelare Huis Te Koop
343 m² wonen
3 slaapkamers

Deze woning, gevestigd in het centrum van Koekelare, biedt een mix van woon- en winkelruimte en ligt op een royaal perceel van 386 vierkante meter. Met een aanzienlijke bewoonbare ruimte van 343 vierkante meter, zijn de faciliteiten in deze veelzijdige woning zeer uitgebreid. Het herbergt naast een inkomhal, een afzonderlijk toilet, een grote garage en een berging ook een kantoorruimte, een wasplaats en een bedrijfsruimte die vroeger gebruikt werd als kapsalon.

Bovendien biedt de woning twee royale zonneterrassen, een zuidgerichte tuin en een leefruimte compleet met keuken, toilet, badkamer inclusief ligbad en aparte inloopdouche en vier slaapkamers. Deze woning biedt zelfs toegang via een achteruitgang naar de Brouwerijstraat voor extra gemak.

Wat deze woning onderscheidt zijn de zonnepanelen en een zonneboiler die bijdragen aan een energiezuinige levensstijl. De elektriciteit wordt ondersteund door een goedgekeurd attest waardoor dit huis ideaal is voor wie milieuvriendelijk wil wonen.

De handelsruimte biedt een reeks gebruiksmogelijkheden, variërend van kapperszaken, automatenwinkels, horecabedrijven tot aan kantoren, kledingwinkels of praktijkruimtes voor vrije beroepen. Deze flexibiliteit maakt het gemakkelijk om de ruimte te transformeren in een gelijkvloers appartement indien gewenst.

Dankzij al deze kenmerken is dit pand niet alleen ideaal voor bewoning, maar ook perfect voor investeerders die op zoek zijn naar een potentieel hoog rendement. Daarnaast biedt het perceel voldoende ruimte om meerdere parkeerplaatsen te creëren aan de achterzijde met directe toegang tot de Brouwerijstraat. Voor meer informatie, bekijk de detailpagina van dit vastgoed in Koekelare.

* * *

Dorpsstraat 15 - 8680 Koekelare - Deze woning met handelsruimte is gelegen op een grondoppervlakte van 386 m² in het centrum van Koekelare en met zijn 343 m² bewoonbare oppervlakte bestaat deze eigendom uit: inkomhal - afzonderlijk toilet - grote garage - berging - bureauruimte - wasplaats - handelsruimte die vroeger dienst deed als kapsalon (met afzonderlijke toegangsdeur) - toilet - bijkeuken - 2 grote zonneterrassen - zuidgerichte tuin - living - keuken - toilet - badkamer met ligbad en afzonderlijke inloopdouche - 4 slaapkamers - er is eveneens een uitweg langs achteren naar de Brouwerijstraat.

Troeven van deze woning:
- zonnepanelen aanwezig
- zonneboiler aanwezig
- attest goedgekeurde elektriciteit aanwezig
- energiezuinige woning
- de handelsruimte kan dienst doen voor verschillende zaken, zoals: kapsalon, automatenshop, horeca, kinesist, vrij beroep, kantoor, kledingswinkel , ..... Ook kan deze handelsruimte gemakkelijk omgevormd worden tot een gelijkvloers appartement.
- ideale huuropbrengst voor een investeerder
- mogelijkheid meerdere ... parkeerplaatsen te maken achteraan met uitweg naar de Brouwerijstraat
Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 429.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
343 m2
Referentie
EV21L6X04MXU
Makelaar Code
2880
EPC Certificaat
20230312-0002835256-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€429.000 / Vastgoed Sinnaeve
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com