Home Te Koop Huis 3582 Koersel
Laakstraat 16
Kaart

Laakstraat 16

3582 Koersel Huis Te Koop
185 m² wonen
985 m² perceel
4 slaapkamers

Laakstraat 16 - 3582 Koersel - Prachtige Vrijstaande Gezinswoning Renovatieproject met Veel Potentieel!
Ben je op zoek naar een unieke kans om een droomhuis te creëren? Deze charmante vrijstaande gezinswoning, gelegen op een fantastische locatie, wacht op een nieuwe eigenaar die haar volledige potentieel wil benutten. Met een beetje liefde en aandacht kan dit huis getransformeerd worden tot een spectaculaire woning die aan al je wensen voldoet.

Deze woning biedt een ruime indeling met veel mogelijkheden. Met meerdere slaapkamers, een grote woonkamer, en een keuken die uitkijkt op de tuin, is er ruimte voor het hele gezin om comfortabel te leven.

Authentieke details zoals houten balken, karakteristieke ramen en een open haard voegen charme en karakter toe aan het huis. Met de juiste renovaties kunnen deze elementen een echte eyecatcher worden.

Geniet van een ruime tuin rondom het huis, perfect voor tuinieren, buiten dineren en ontspannen in de zon. De mogelijkheden voor landschapsarchitectuur zijn eindeloos.

Gelegen in een rustige buurt, dicht bij voorzieningen, scholen en recreatiemogelijkheden. Het is de ideale plek om een gezinsleven op te bouwen.

Dit huis heeft onbeperkte potentie om te worden omgetoverd tot een modern en comfortabel thuis. Enkele ideeën voor renovatie zijn onder meer:

Moderne Keuken en Badkamers: Vernieuw de keuken met moderne apparatuur en werk de badkamers bij voor hedendaags comfort.

Uitbreiding of Indeling: Overweeg een uitbreiding of herindeling van de ruimte om aan je behoeften te voldoen, zoals een thuiskantoor of een speelkamer voor de kinderen.

Energie-efficiëntie: Maak gebruik van renovaties om het huis energiezuiniger te maken, met nieuwe isolatie, ramen en duurzame verwarmings- en koelsystemen.

Waarom Kiezen voor Deze Woning?

Deze woning is perfect voor kopers die op zoek zijn naar een renovatieproject om een huis geheel naar eigen smaak te creëren. Of je nu een liefhebber bent van historische architectuur of gewoon op zoek bent naar een betaalbaar huis met veel ruimte, deze woning heeft alles wat je nodig hebt.

Mis deze unieke kans niet om een prachtig huis te transformeren tot jouw droomwoning. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. We kijken ernaar uit om je te helpen bij het realiseren van je woondromen!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 220.500
Kadastraal Inkomen
€ 768
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1962
Grond oppervlakte
985 m2
Bewoonbare oppervlakte
185 m2
Referentie
92NPXLJYW69X
EPC Waarde
572 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
ja
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
p:a -g:a
Prijs Geschiedenis
23 Apr 2024
€220.500 / Immo Wereld
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com