immo Kaart

Zeelaan B-8670 Koksijde

Huis Te Koop in Koksijde

Zeelaan - 8670 Koksijde - Residentie Bries & Boei zal gebouwd worden aan de Hoge Blekker, de hoogste duin van de Vlaamse kust. Tussen Koksijde-Bad en -Dorp met zicht op en omringd door beschermd natuurgebied.

De 18 appartementen met parking en berging zijn door architect Berkein in een strakke, open stijl ontworpen. De focus ligt op lichtrijke appartementen met ruime terrassen en een hoog leefcomfort. Er is een variatie van 1, 2 & 3 kamer appartementen verspreid over 3 verdiepen. Er zijn 2 ingangen in de residentie, vandaar de dubbele naam.

De achtergevel is zuidwest georiënteerd en kan zo de hele dag genieten van rust, zon en privacy. Het gelijkvloers achteraan ligt 1 niveau boven de inrit van het garagecomplex waardoor deze een mooi zicht over de duinen hebben.

De appartementen binnen kunnen op maat van de klant afgewerkt worden volgens lastenboek en onder leiding van een projectcoördinator. Die lastenboeken zijn specifiek per appartement te verkrijgen. Alle units voldoen aan de BEN (Bijna Energie Neutraal) norm. Zonnepannelen op het dak achteraan zullen het E-peil en het verbruik optimaliseren. Voor elke parkeerplaats zijn leidingen voorzien voor het plaatsen van een elektrische laadpaal.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 217.520
Algemeen
Type
Huis
Referentie
XRDH4HNRBWYX
Makelaar Code
3404272
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
21 Apr 2024
€217.520 / Vlaemynck
29 Jan 2023
€202.060 / Vlaemynck
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com