Home Huis 2550 Kontich
Jordaensstraat 3
Kaart

Jordaensstraat 3

2550 Kontich Huis
204 m² wonen
78 m² perceel
3 slaapkamers
€569.000

Ontdek deze prachtig gerenoveerde, energiezuinige woning in een gezellige wijk in Kontich. Vanaf het moment dat u de ruime entreehal instapt, wordt u verwelkomd door een lichte en open woonkamer met plaats voor een royale zit- en eetruimte. De keuken is modern ingericht, voorzien van een ruim werkblad en voldoende opbergmogelijkheden.

De eerste verdieping huisvest een grote slaapkamer met veel natuurlijk licht en genoeg plaats voor een tweepersoonsbed en kasten. Een extra tussenruimte kan perfect fungeren als bureau of dressing en verleent toegang tot een ruim terras van 26 m2. Het terras geniet van een gunstige Zuidwest oriëntatie, ideaal voor een zomerse BBQ. De luxueus uitgeruste badkamer biedt een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en extra toilet.

De tweede verdieping telt nog twee ruime, lichte slaapkamers, waarvan één toegang geeft tot een onderhoudsvriendelijk groendak. Dit groendak zorgt voor verkoeling in de zomer en extra isolatie in de winter, waardoor het EPC zeer gunstig is (88 kWh/m2).

Deze woning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke buurt, ideaal gelegen nabij alle faciliteiten zoals scholen, winkels, supermarkten, restaurants en openbaar vervoer. Bovendien is er een snelle verbinding naar afrit 7 van de E19.

* * *

Jordaensstraat 3 - 2550 Kontich - Mooi energiezuinige volledig vernieuwde woning gelegen in een hele fijne buurt.
Bij het betreden van het huis, wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal met toegang tot de woonkamer en grote kelder. De woonkamer is licht en luchtig en biedt voldoende ruimte voor een grote zithoek en eethoek. De open aangename keuken is goed uitgerust, met veel werkblad en opbergruimte.
Op de eerste verdieping vindt u een grote slaapkamer met veel natuurlijk licht en voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kasten.
Daarnaast een tussenruimte die dienst kan doen als bureau met aparte toilet en/of een mooie dressing, die ook toegang geeft naar het zeer ruim terras van 26 m2.
Het mooi aangenaam terras is perfect Zuidwest georiënteerd en geeft de mogelijkheid voor een zomerse BBQ.
De badkamer is prachtig ingericht en heeft een inloopdouche, een ligbad, twee lavabo's en een extra toilet.
Op de tweede verdieping vindt u nog eens twee grote nieuwe slaapkamers met mooi lichtinval, waarvan één met toegang op een intensief groendak/terras.
Over het volledig dak werd onderhoudsarm extensief groendak (8cm) aangelegd, verkoeling in de zomer en extra isolatie in de winter, hogere efficiëntie voor nog aan te leggen zonnepanelen (simulatie EPC A 88 kWh/m2).
Een rustige en kindvriendelijke buurt, op korte afstand van alle voorzieningen die Kontich te bieden heeft, waaronder scholen, winkels, supermarkten, restaurants, openbaar vervoer en dicht bij afrit 7 van de E19.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 569.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
78 m2
Bewoonbare oppervlakte
204 m2
Referentie
MFXZK6Q0QMKV
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€569.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com