Home Huis 2550 Kontich
Van Dyckstraat 3
Kaart

Van Dyckstraat 3

2550 Kontich Huis
128 m² wonen
100 m² perceel
2 slaapkamers
€249.000

Gelegen in het charmante centrum van Kontich, aan een rustige enkelrichting straat zonder doorgaand verkeer, vindt u deze sfeervolle woning. Alles wat u nodig heeft is binnen handbereik: openbaar vervoer, scholen, horeca en winkels zijn slechts op wandelafstand verwijderd. Bovendien bent u met de auto in slechts 4 minuten op de oprit naar de E19.

Deze woning biedt ruimte en comfort dankzij een slimme indeling. Op het gelijkvloers treft u een inkomhal, een royale woonkamer en een aparte keuken aan. De eerste verdieping huisvest 2 slaapkamers en de badkamer. Extra mogelijkheden biedt de zolder, die tal van invullingen kan krijgen. Verder is er ook een gezellige stadstuin aanwezig, ideaal voor zomerdagen.

Een extra troef is dat de woning recent energetisch werd gerenoveerd. Hierdoor beantwoordt ze aan de EPC energieklasse C (208 kWh/m2jaar), dankzij de dakisolatie van zowel het schuine als het platte dak, buitenschrijnwerk met rolluiken, en een condenserende hoogrendementsketel op gas. Ook de elektrische installatie werd gecontroleerd en goedgekeurd. Let op: makelaars zijn niet welkom.

Deze SEO-geoptimaliseerde tekst maakt de woning aantrekkelijker voor potentiële kopers die online zoeken en verbetert tegelijkertijd de vindbaarheid op zoekmachines.

* * *

Van Dyckstraat 3 - 2550 Kontich - Gunstige ligging: De woning is gelegen in een rustige enkelrichting straat zonder doorgaand verkeer pal in het centrum van Kontich. Openbaar vervoer, scholen, horeca en winkels bevinden zich op wandelafstand. De oprit naar de E19 ligt op 4 minuten rijden.

De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, ruime woonkamer en aparte keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en de badkamer. Als bijkomende troef is er een zolder aanwezig met tal van mogelijkheden. De woning beschikt eveneens over een stadstuin.

De woning werd reeds energetisch gerenoveerd, waardoor een EPC energieklasse C (208 kWh/m2jaar) gehaald wordt: dakisolatie van schuin en plat dak, buitenschrijnwerk met rolluiken, condenserende hoogrendementsketel op gas. De elektrische installatie werd goedgekeurd.
GEEN IMMO, aub.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 249.000
Kadastraal Inkomen
€ 347
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
100 m2
Bewoonbare oppervlakte
128 m2
Referentie
OSZL5T2OZYL1
EPC Waarde
208 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
3101283
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€249.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com