Kaart

Laagstraat 12

8851 Koolskamp Huis Te Koop
250 m² wonen
900 m² perceel

Op zoek naar een prachtige nieuwbouwwoning in het landelijke Koolskamp? Welkom bij deze ruime woning met maar liefst 4 slaapkamers en een groot perceel van 900m². De woning is uitgerust met alle comfort die je nodig hebt, inclusief een E-peil van 20, vloerverwarming aangedreven door een warmtepomp, zonnepanelen en een ventilatiesysteem D.

Verder zijn er nog 3 percelen bouwgrond te koop, variërend in grootte van 912 tot 918 vierkante meter. Deze zijn vrij van aannemer en er zijn geen bouwverplichtingen. Elk lot wordt aangeboden voor een vraagprijs van 225.000 euro. Meer informatie is beschikbaar op ons kantoor.

Bij binnenkomst in de woning word je verwelkomd door een inkomhal met vestiaire en apart toilet. Dit leidt tot een ruime en lichte woonkamer met terrasdeuren. De open keuken met eiland stroomt naadloos over in de eetplaats, waarnaast zich de wasplaats en berging bevinden. De garage, die een automatische poort heeft en de mogelijkheid biedt voor het plaatsen van een douche, completeert de gelijkvloerse indeling.

Op het eerste verdiep vind je een nachthal met toilet, de grootste slaapkamer met eigen dressing en badkamer inclusief ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo. Daarnaast zijn er nog twee slaapkamers en een tweede badkamer met douche en lavabo. Via de vaste trap bereik je de zolder die kan dienen als vierde slaapkamer of speel- of bergruimte.

De woning heeft een zonnige tuin met terras, waar je kunt genieten van een prachtig vergezicht over de velden. Extra voordelen van deze woning zijn de landelijke en rustige ligging, het ruime perceel van 900 m², de energie-efficiëntie en de regenput van 10.000 liter.

Laat deze kans niet schieten en bel ons vandaag nog voor meer informatie of een bezoek!

* * *

Laagstraat 12 - 8851 Koolskamp - Prachtige nieuwbouwwoning gelegen in het landelijke Koolskamp met 4 slaapkamers en groot perceel op 900m²

Ruime nieuwbouwwoning voorzien van alle comfort oa. E-peil 20, vloerverwarming met warmtepomp, zonnepelen, ventilatiesysteem D enz.

Nog 3 percelen bouwgrond te koop (914 m² - 918m² - 912 m²).
Vrij van aannemer en geen bouwverplichtingen!!
Vraagprijs is 225.000 euro per lot. Meer info op kantoor.

INDELING:
- Gelijkvloers: Inkomhal met vestiaire en apart toilet, ruime en lichtrijke woonkamer met porte-fenêtre naar het terras, eetplaats, open keuken met eiland, aanpalend de wasplaats + berging met achterdeur, garage met automatische poort en mogelijkheid plaatsen van douche.
- 1ste verdiep: Nachthal met toilet, grootste slaapkamer voorzien van eigen dressing en badkamer (ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo, slaapkamer 2 met dressing en slaapkamer 3, badkamer 2 met douche en lavabo.
- Zolder: Vaste trap en slaapkamer 4 of speel-of bergplaats.
- Tuin: Zonnige tuin met terras en verzicht over de velden.

PLUSPUNTEN:
+ Landelijke en rustige ligging
+ Ruim perceel 900 m²
+ Energie zuinig (oa E20, warmtepomp, vloerverwarming, ...)
+ Regenput 10.000 l
+ ...
Bel vandaag nog voor meer informatie of een bezoek!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 595.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
900 m2
Bewoonbare oppervlakte
250 m2
Referentie
6O9G5LGP5U9O
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€595.000 / ERA Vastgoed Centrum
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com