Home Te Koop Huis 3360 Korbeek-lo
Kasteelstraat 11
Kaart

Kasteelstraat 11

3360 Korbeek-lo Huis Te Koop
144 m² wonen
872 m² perceel

Ontdek deze charmante bungalow, ideaal gelegen in een rustige straat op slechts 10 minuten rijden van Leuven. Dankzij de nabijheid van de Tiensesteenweg en de E40, geniet je van een uitstekende verbinding met de omliggende regio. Deze woning is perfect voor wie op zoek is naar een knusse, vrijstaande woning met veel privacy, gezien het ruime perceel van 8a72ca.

Binnenin de woning word je verwelkomd door een inkomhal die leidt naar drie slaapkamers. De badkamer is uitgerust met een lavabomeubel, bad en toilet. De keuken is functioneel en de woon- en eetkamer zijn licht en ruim. Daarnaast is er een garage en een gezellige veranda waar je kunt ontspannen. De riante tuin biedt talloze mogelijkheden voor tuinliefhebbers of voor wie graag in de buitenlucht vertoeft.

De locatie is een extra troef, met gemakkelijke toegang tot verschillende winkels zoals Carrefour, Aldi, Lidl en andere voorzieningen.

Kortom, deze solide woning heeft veel potentieel en biedt een rustige, maar zeer gunstige ligging. Mis deze kans niet en maak vandaag nog een afspraak om deze fantastische woning te ontdekken!

* * *

Kasteelstraat 11 - 3360 Korbeek-lo - Deze woning is VERKOCHT! Bent u ook van plan uw eigendom te verkopen? Aarzel niet en contacteer ons voor een vrijblijvende en correcte waardebepaling. Maak gebruik van meer dan 40 jaar ervaring en van uitzonderlijke verkoopsvoorwaarden.
Deze bungalow is gelegen in een rustige straat op 10 minuutjes rijden van Leuven, dichtbij de Tiensesteenweg, E40, etc. en biedt een uitstekende kans voor wie op zoek is naar een gezellige, alleenstaande woning. Met een perceel van 8a72ca biedt de woning voldoende ruimte en privacy.
Binnenin de woning vind je een inkomhal, 3 slaapkamers, een badkamer met een lavabomeubel, bad en toilet, een keuken, een lichtrijke woon- en eetkamer, een garage en een gezellige veranda. De woning beschikt ook over een riante tuin met talloze mogelijkheden voor tuinliefhebbers of voor wie graag buiten vertoeft.
De locatie is een bijkomend pluspunt, met gemakkelijke toegang tot verschillende winkels zoals Carrefour, Aldi, Lidl, enzovoort, en de nabijheid van belangrijke wegen en voorzieningen.
Kortom, deze solide woning met veel potentieel biedt een rustige, maar zeer gunstige ligging. Maak vandaag nog een afspraak om deze fantastische woning te bezoeken en ontdek zelf de mogelijkheden die het te bieden heeft!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 389.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1971
Grond oppervlakte
872 m2
Bewoonbare oppervlakte
144 m2
Referentie
9X0SEW2VH4K-
EPC Waarde
835 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€389.000 / Immo de Dijle
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com