Home Te Koop Huis 3360 Korbeek-lo
Nieuwstraat 55-Bus-A
Kaart

Nieuwstraat 55-Bus-A

3360 Korbeek-lo Huis Te Koop
4 slaapkamers

Nieuwstraat 55-Bus-A - 3360 Korbeek-lo - In Korbeek - lo (Bierbeek), Nieuwstraat 55 a en 55 b, gelegen op enkele minuten van de handelszaken, zoals Carrefour, enz., gelegen op 15 minuten van Leuven en ideaal gelegen richting E40/ E314 hebben wij deze twee prachtige, ruime energiezuinige nieuwbouwwoningen te koop. Volledig afgewerkt, tuin volledig aangelegd en geschilderd. Deze woningen beschikken over een mooie ruime leefruimte met veel lichtinval en met zicht op de reeds aangelegde tuin, open keuken voorzien van alle comfort, inkomhal, wc, berging en inpandige garage. Op de 1 ste verdieping : vier slaapkamers, ingerichte badkamer met badkamermeubel voorzien van dubbele lavabo, spiegelkasten, inloopdouche, ligbad, en afzonderlijke wc.
Zowel van het gelijkvloers naar de 1ste verdieping als van de 1 ste verdieping naar de zolderverdieping (2de verdieping) zijn twee volwaardige trappen in hout type rubberwood voorzien zodat de zolderverdieping optimaal kan gebruikt worden.
Op de 2de verdieping is er een zeer grote afgewerkte zolderruimte. Hier bevind zich eveneens het ventilatiesysteem type Renson Healtbox 3.0 met smartzones configuratie : individuele mechanische afvoer in alle vochtige ruimtes en in alle slaapkamers. Dit systeem verloopt volledig automatisch gestuurd.
Zowel op het gelijkvloers als op de 1 ste verdieping werd vloerverwarming voorzien dewelke wordt aangestuurd via een warmtepomp dewelke instaat voor de verwarming als voor de productie van warm water. Hernieuwbare energie : eveneens zijn er zonnepanelen 15 x 405 Wp = 6075 Wp voorzien. Regenwaterpomp is eveneens inbegrepen (deze bedient de wc's en buitenkraan)
De garagepoort bestaat uit een geïsoleerde sectionale poort, bedienbaar via een afstandsbediening. De oprit, het terras achteraan de woning en de tuin (gras en beplanting) zijn reeds professioneel aangelegd. In de garage zijn er reeds voorzieningen getroffen voor het plaatsen van eventuele laadinfrastructuur voor een electrische wagen. M.a.w. deze woningen zijn klaar voor de toekomst! Deze woningen zijn instapklaar en onmiddellijk beschikbaar na het verlijden van de notariële akte.
Deze woningen onderscheiden zich door hun duurzaamheid qua energie. Ivm de EPB energieklasse behalen ze (energielabel A+) E - peil (woning Nieuwstraat 55 a) = -15; E - peil (woning Nieuwstraat 55 b) = -16
Deze woningen voldoen op alle vlakken aan de gestelde EPB-eisen, hierdoor kan u genieten van 5 jaar lang van 100 % vrijstelling van de onroerende voorheffing.
Uitmuntende E - peilen dus !!
De prijs per woning bedraagt 750.000,00 Euro. (exclusief kosten)
Voor meer info of een bezoek van deze woningen kan u contact op nemen op 0495/ 54 98 38 Erwin

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 750.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Referentie
LVDGGEN2AYPB
Makelaar Code
spir441
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
23 Apr 2024
€750.000 / Ardes Immobiliën
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com