Home Te Koop Huis 8610 Kortemark
Handzaamse Nieuwstraat 13
Kaart

Handzaamse Nieuwstraat 13

8610 Kortemark Huis Te Koop
799 m² perceel
3 slaapkamers

Beginnend met een startprijs, zijn elk hogere biedingen welkom en zullen ter overweging aan de eigenaren worden voorgelegd.

Gelegen in het hart van Handzame, staat een charmante alleenstaande woning te popelen om ontdekt te worden. Bij binnenkomst worden bezoekers verwelkomd in een inkomhall die directe toegang geeft tot de woonkamer, compleet met zowel een zit- als eethoek. Aan de leefruimte grenst een praktische wasplaats en een apart toilet; er is ook toegang tot een droge kelder.

De reis door het huis gaat verder naar de ruime keuken, die wordt aangevuld met een koele berging. De begane grond is verder uitgerust met een volledig ingerichte badkamer.

Op het eerste verdiep bevinden zich drie slaapkamers, elk voorbereid om een veilige haven te worden voor hun toekomstige inwoners.

Het buitenleven wordt niet vergeten in deze accommodatie, die beschikt over een grote, aangelegde tuin, compleet met een terras en prachtige buitenruimte. Er is voldoende parkeerruimte onder de grote carport en een ruim tuinhuis staat klaar voor alle opslagbehoeften.

Vanuit bouwtechnisch oogpunt is dit eigendom uitgerust met houten ramen met deels dubbele, deels enkele beglazing, muur- en dakisolatie en conformiteit met elektriciteit. Het heeft ook het extra voordeel van zonnepanelen en verwarming door middel van een hout- en pelletkachel. Het EPC staat op 616 kwh/m².

Samengevat, dit geheel is een ruime, lichte gezinswoning met een landelijk karakter. Absoluut een bezoek waard!

* * *

Handzaamse Nieuwstraat 13 - 8610 Kortemark - STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Deze alleenstaande woning kan je vinden in het hartje van handzame.
We treden de woning binnen via de inkomhall. Deze laatste biedt rechtstreeks toegang tot de woonkamer, bestaande uit een zit- en eethoek. Aangrenzend aan de leefruimte, bevindt zich wasplaats alsook een apart toilet + toegang tot een droge kelder. Vervolgens bereiken we de ruime keuken met koele berging. Tot slot beschikt het gelijkvloers over een ingerichte badkamer.

Via de trappenhal in de inkom, begeven we ons naar het eerste verdiep. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers.

Deze eigendom beschikt eveneens over een grote aangelegde tuin met terras en mooie buitenruimte mét een grote carport én een ruim tuinhuis.

Bouwtechnisch: Houten ramen met deels dubbel / deels enkel glas, muurisolatie, dakisolatie, conforme elektriciteit, zonnepanelen, verwarming dmv. Hout- en pelletkachel….! EPC= 616 kwh/m²

Kortom een ruime, lichtrijke gezinswoning met landelijk karakter. Zeker een bezoek waard!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 198.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
799 m2
Referentie
25I14L8-U0QP
Makelaar Code
5069
EPC Waarde
616 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
26 Apr 2024
€198.000 / Immo-Gryson
22 Mar 2024
€219.000 / Immo-Gryson
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com