Home Te Koop Huis 8610 Kortemark
Handzameplein 22
Kaart

Handzameplein 22

8610 Kortemark Huis Te Koop
257 m² wonen
223 m² perceel
3 slaapkamers

Gelegen in het centrum van Handzame vind je dit charmante huis met garage, wachtend op een nieuwe eigenaar die het naar zijn hand kan zetten. Het pand staat op een benijdenswaardige plot van 223 vierkante meter, ideaal voor diegenen die waarde hechten aan buitenruimte en privacy.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een aangename hal die leidt naar de ruime 257 vierkante meter grote woonoppervlakte. Ondanks dat de woning toe is aan een renovatie, biedt dit de perfecte gelegenheid om deze echt tot jouw plek te maken, volledig afgestemd op jouw persoonlijke smaak en stijl.

Dankzij twee woonkamers is er geen gebrek aan leefruimte – iets dat zeker zal worden gewaardeerd door grotere gezinnen. Verder zijn er drie grote slaapkamers, maar de ongetapte potentie van de zolder biedt nog meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan extra slaapkamers, een kantoor aan huis of zelfs een hobbyruimte.

Als kers op de taart heeft de woning een garage met opslagruimte, bereikbaar via de Werkenstraat. Renovatie is nodig, maar met het beschikbare renovatierapport kun je gemakkelijk aan de renovatieverplichtingen voldoen die opgelegd zijn door de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen.

Mis deze unieke kans niet. Neem contact met ons op om deze woning met een veelvoud aan mogelijkheden zelf te ontdekken en laat ons je met een glimlach begeleiden op jouw zoektocht naar het ideale commerciële pand of investering. Bel ons vandaag nog op 051 62 40 40.

* * *

Handzameplein 22 - 8610 Kortemark - Centrum Handzame – Gezellige woning met garage
Deze woning is gelegen in Handzame op een perceel van 223 vierkante meter en betreft een gesloten bebouwing.
Kenmerken van de woning:
Via de leuke inkom kom je deze ruime woning binnen. De woning heeft een vloeroppervlakte van 257 m² volgens het EPC.
Het perceel van biedt ruimte voor zowel de woning als extra buitenruimte, zoals een koer, bijgebouwen en een garage.
Hoewel de woning enige renovatie nodig heeft, opent dit deuren voor het creëren van een persoonlijke ruimte en woning die voldoet aan jouw wensen.
Met twee woonkamers heb je aan ruimte alvast niets te kort , waardoor deze woning zeker geschikt is voor een groot gezin.
Er zijn 3 ruime slaapkamers aanwezig maar de zolder biedt nog extra mogelijkheden, zoals het creëren van extra kamers, een studeerkamer of een hobbyruimte.
Als extra troef heb je eveneens een garage met berging. De garage is te bereiken via de Werkenstraat.
De woning is te renoveren maar biedt zeer veel potentieel. Een renovatierapport is beschikbaar om aan de renovatieverplichting te voldoen.
Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Raadpleeg de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen.
De prijs is een instelprijs. Alle biedingen gelijk of hoger dan de instelprijs worden voorgelegd aan de eigenaars.
Wacht niet te lang om deze unieke kans te grijpen. Kom het zelf ontdekken en ervaar de verschillende mogelijkheden die deze woning te bieden heeft. Bel ons vrijblijvend op voor een bezoek en info. Wij begeleiden u graag met de glimlach op zoek naar uw ideale investering & commercieel pand. T. 051 62 40 40.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 215.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1955
Grond oppervlakte
223 m2
Bewoonbare oppervlakte
257 m2
Referentie
DDOAMM2D9YVQ
Makelaar Code
3698189
EPC Waarde
1088 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
22 Apr 2024
€215.000 / Domicill Vastgoed
25 Mar 2024
€230.000 / Domicill Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com