Home Te Koop Huis 8610 Kortemark
Nieuwstraat 24
Kaart

Nieuwstraat 24

8610 Kortemark Huis Te Koop
191 m² wonen
349 m² perceel
5 slaapkamers

Dit unieke handelshuis met ruime woning bevindt zich in het bruisende centrum van Kortemark, ideaal om een bloeiende zaak in uit te baten. Met een riante etalage en additionele private opslagruimte, biedt de commerciële unit veel potentie.

Aan huiselijk comfort ontbreekt het ook niet. Op het gelijkvloers is er een inkomhal die toegang geeft tot een apart kantoor, toilet en een modern uitgeruste keuken met zicht op de charmante stadstuin.

De verdieping herbergt de slaap- en woonkamers en badkamer. Met in totaal drie tot vijf royale slaapkamers is dit huis perfect voor een groot gezin. De riante leefruimte met veel natuurlijke lichtinval garandeert aangename momenten met familie of vrienden.

Een vaste trap brengt je naar de volledig geïsoleerde zolder, die tal van mogelijkheden biedt zoals extra slaapkamers of een hobbyruimte. Daarnaast beschikt het huis over een volledige kelderverdieping, ideaal als opslagruimte of werkplaats.

Parkeren en opslag zijn extra eenvoudig dankzij de dubbele garage. Bovendien heeft deze woning een bewoonbaar oppervlakte van 191m² (exclusief zolder, kelder, garage en winkelruimte).

Eén van de grootste pluspunten is de centrale ligging, waardoor alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik zijn. Ondanks de stedelijke ligging, biedt de achterliggende stadstuin een serene plek om te ontspannen na een drukke dag. Deze woning combineert het comfort van een gezinswoning met de veelzijdigheid van een commerciële ruimte.

Dus wacht niet langer en grijp deze unieke kans. Kom de talrijke mogelijkheden van dit pand zelf ontdekken. Aarzel niet om ons te contacteren voor informatie en een bezoek. Graag helpen we u met een glimlach bij de zoektocht naar uw droomhuis en ideale commerciële pand. Bel ons op 051 62 40 40.

* * *

Nieuwstraat 24 - 8610 Kortemark - Centrum Kortemark – Handelshuis met ruime woning
Deze unieke woning met handelsruimte bevindt zich in het hart van Kortemark, waardoor het een uitstekende locatie biedt om een zaak uit te baten. De handelsruimte beschikt over een grote etalage en achterliggend is een privatieve ruimte/berging.
De woning komt u binnen via de inkomhal , hier vindt u ook een apart bureel , toilet en de keuken. De vernieuwde keuken is voorzien van alle comfort en kijkt uit op de leuke stadstuin.
Op het eerste verdiep vind u de slaapkamers, leefruimte en badkamer. Met 3/5 royale slaapkamers is er voldoende ruimte voor een groot gezin in deze woning.
De ruime leefruimte geniet van zeer veel lichtinval en is aangenaam vertoeven.
Via de vaste trap kunt u de zolder bereiken die volledig geïsoleerd is. Hier hebt u verschillende mogelijkheden zoals het bijmaken van extra slaapkamers of hobbyruimte.
De volledig onderkelderde structuur vergroot niet alleen de opslagmogelijkheden, maar biedt ook mogelijkheden voor een werkruimte.
Met een bewoonbare oppervlakte van 191 m² volgens het epc heeft u aan ruimte niets te kort ( zolder, kelder , garage , handelsruimte hierin zelfs niet meegerekend )
De aanwezigheid van een grote dubbele garage vergemakkelijkt het parkeren en biedt extra opbergruimte.
Een van de hoogtepunten van deze woning is de uitstekende ligging in het centrum, waardoor voorzieningen, winkels en recreatiemogelijkheden binnen handbereik zijn. De stadstuin biedt een oase van rust in het midden van de stad, perfect om te ontspannen na een drukke dag. Kortom, deze woning met handelsruimte biedt een diversiteit aan mogelijkheden en combineert comfortabel wonen met het gemak van een centrale ligging.
Wacht niet te lang om deze unieke kans te grijpen. Kom het zelf ontdekken en ervaar de verschillende mogelijkheden die deze woning te bieden heeft. Wij staan klaar om u te verwelkomen in uw toekomstige droomhuis! Bel ons vrijblijvend op voor een bezoek en info. Wij begeleiden u graag met de glimlach op zoek naar uw droomwoning & commercieel pand. T. 051 62 40 40.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 395.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.279
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1966
Grond oppervlakte
349 m2
Bewoonbare oppervlakte
191 m2
Referentie
REF4UIJPEMLU
Makelaar Code
3698131
EPC Waarde
344 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Mogelijk overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€395.000 / Domicill Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com