Home Huis 8610 Kortemark
Gitsstraat 20
Kaart

Gitsstraat 20

8610 Kortemark Huis
197 m² wonen
311 m² perceel
4 slaapkamers
€395.000

Deze volledig vernieuwde en energiezuinige woning ligt op een ideale locatie, dicht bij allerlei voorzieningen, zoals winkels, een basisschool en een treinstation. In 2018 en 2019 werd de woning helemaal gestript en voorzien van nieuwe leidingen voor water, elektriciteit en afvoer.

Je komt binnen in een ruime hal met gastentoilet en ingebouwde kastruimte. Een stalen deur leidt je naar de lichte woonkamer die naadloos overgaat in de luxueuze keuken, uitgerust met kwalitatieve toestellen en exclusieve materialen. Vanuit de leefruimte heb je zicht op de onderhoudsvriendelijke tuin met kunstgras. Daarnaast beschikt de woning ook over een wasruimte/berging die momenteel dienst doet als speelkamer of extra bureau.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers en een badkamer met dubbel lavabomeubel, ligbad, toilet en inloopdouche. De luxe en kwaliteit zijn hier opnieuw prominent aanwezig. Een trap hoger heb je nog een vierde slaapkamer, een zolderruimte en een bureauruimte op de nachthal.

Buiten kun je heerlijk genieten in de zonnige en mooi aangelegde tuin met gezellige loungehoek. Er is ook een groot tuinhuis dat perfect kan dienen als werkplaats of opbergruimte voor fietsen en materiaal.

Enkele extra troeven van deze woning zijn de zonnepanelen, gunstige ligging, twee regenwaterputten, carport met ruimte voor twee wagens, elektrische rolluiken, zonnewering in de schuiframen, de aanwezigheid van een attest voor goedgekeurde elektriciteit, en het energiezuinige karakter (EPC - B). De woning is bovendien zeer onderhoudsvriendelijk dankzij betonnen gewelven tussen elke verdieping.

Klinkt deze parel als jouw toekomstige thuis? Plan je bezoek in via www.vastgoedsinnaeve.be.

* * *

Gitsstraat 20 - 8610 Kortemark - Op een boogscheut van tal van voorzieningen waaronder winkels, lagere school, treinstation, ... ligt deze heel energiezuinige, instapklare woning.

Deze woning werd volledig gestript en vernieuwd in 2018-2019, waarbij alle leidingen voor water, elektriciteit en afvoerbuizen werden vernieuwd.

Indeling van de woning:
Binnenkomen via inkomhal, uitgerust met gastentoilet en ingebouwde kastruimte voor schoenen en jassen. Deze biedt via de stalen deur toegang tot de lichtrijke woonkamer, met aansluitend de luxueuze keuken, uitgerust met toestellen (ingebouwde koelkast, vaatwasmachine, inductiekookplaat met dampkap) en voorzien van hoogwaardige materialen. Via de leefruimte hebt u zicht op de onderhoudsvriendelijke tuin, voorzien van kwalitatief kunstgras. Verder op het gelijkvloers kan u een wasruimte/berging terugvinden, op vandaag ingericht als speelkamer / extra bureauruimte.

Op de eerste verdieping kan u drie volwaardige slaapkamers terugvinden, alsook de badkamer voorzien van dubbel lavabomeubel, ligbad, toilet en ... inloopdouche. In de badkamer is opnieuw gekozen voor luxe en kwaliteit.
Op de tweede verdieping hebt u de vierde slaapkamer, een zolderruimte en een bureauruimte voorzien op de nachthal.

Exterieur:
Buiten kan u met familie en vrienden genieten van de zonnige, aangelegde tuin en kan u zich lekker laten wegzakken in de gezellige lounge. Verder in de tuin kan u een groot, gemetseld tuinhuis terugvinden, ideaal als werkruimte voor die handige klussers, fiets- en materiaalopbergplaats.

Troeven van deze woning:
- Zonnepanelen (10 stuks)
- Gunstige ligging
- 2 regenwaterputten: 10.000 liter en 3.500 liter)
- Carport + oprit biedt plaats voor 2 voertuigen
- Elektrische rolluiken
- Zonnewering in schuiframen
- Attest goedgekeurde elektriciteit aanwezig.
- Energiezuinig: EPC - B
- Onderhoudsvriendelijk
- Betonnen gewelven tussen iedere verdieping

Wenst u deze parel te ontdekken? Contacteer ons via www.vastgoedsinnaeve.be en plan uw bezoek in. Lees meer Verberg

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 395.000
Kadastraal Inkomen
€ 619
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1976
Grond oppervlakte
311 m2
Bewoonbare oppervlakte
197 m2
Referentie
31488G5U9AJB
Makelaar Code
2641
EPC Certificaat
20240326-0003189221-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€395.000 / Vastgoed Sinnaeve
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com