Home Huis 8610 Kortemark
Vijfhuishoekstraat 2
Kaart

Vijfhuishoekstraat 2

8610 Kortemark Huis
690 m² perceel
3 slaapkamers
€415.000

Met een startprijs die klaar is voor biedingen, vindt deze vrijstaande gezinswoning zijn thuis in Kortemark. De woning ligt op een toplocatie: binnen handbereik van het centrum en verschillende belangrijke invalswegen.

Gebouwd in 2004 en uitgebreid in 2013, rust het pand op een ruim perceel van ongeveer 690 vierkante meter, met de luxe van zonlicht en schitterende landelijke uitzichten.

De woning opent zich naar een ruime, lichte woonkamer via een inkomhal met gastentoilet en garderobe. Met een comfortabele zithoek met houtkachel en eethoek, biedt de woonkamer toegang tot de veranda via een schuifdeur.

Aan de andere kant van de woonkamer vindt u de volledig uitgeruste keuken, compleet met vaatwasser, koelkast, combi-oven, kookplaat, afzuigkap, gootsteen en ingebouwde kasten. Naast de keuken bevindt zich een handige kelder en wasplaats/opbergruimte.

Op de begane grond bevindt zich ook een extra kamer die kan dienen als kantoor, slaapkamer of multifunctionele ruimte, evenals een ruime garage en een carport met een afgesloten toegangspoort.

Op de eerste verdieping, bereikbaar via een vaste trap in de hal, vindt u drie volwaardige slaapkamers - waarvan één met een kleedruimte - een apart toilet en een badkamer met douche en wastafelmeubel. Er is ook toegang tot de handige zolderruimte via een luik in één van de kamers.

Wat deze woning echt uniek maakt, is de zonnige tuin met terras en adembenemend uitzicht.

Technische details: het huis is gebouwd in 2004 en uitgebreid in 2013. Het beschikt over aluminium ramen met dubbele beglazing en rolluiken, dak- en muurisolatie, centrale verwarming op aardgas, zonnepanelen, gekeurde elektriciteit, een EPC-waarde van 197 kWh/(m² jaar), enz.

Deze prachtige woning is absoluut een bezoek waard!

* * *

Vijfhuishoekstraat 2 - 8610 Kortemark - STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Op een topligging te Kortemark, op een boogscheut van het centrum én diverse invalswegen, resideert deze alleenstaande gezinswoning. Deze eigendom werd opgericht in 2004 + uitbouw 2013 én werd ingeplant op een mooi, zongericht perceel van ca. 690 m² mét prachtige landelijke verzichten.

Via de inkomhal met gastentoilet en vestiaire, bereiken we de ruime, lichtrijke woonkamer. Deze laatste bestaat uit een zithoek met houtkachel en eethoek. Via een schuifraam in de leefruimte, bereiken we vervolgens de lichtrijke en ruime veranda.

Aan de andere zijde van de woonkamer, bevindt zich de volledig ingerichte keuken (vaatwas, frigo, combi-oven, kookplaat, dampkap, gootsteen + ingemaakte kasten). Nabij de keuken bevindt zich tevens een praktische kelderruimte + wasplaats/berging.

Verder beschikt het gelijkvloers over een bureau/slaapkamer/polyvalente ruimte, een ruime garage alsook een carport mét afgesloten toegangspoort.

Via een vaste trap in de inkomhal, bereiken we het eerste verdiep. De eerste verdieping bestaat uit 3 volwaardige slaapkamers (waarvan één met dressingruimte), een apart toilet alsook een badkamer. Deze badkamer werd voorzien van een douche en een lavabomeubel. Via een valtrap in één van de kamers, bereiken we de praktische zolderruimte.

Een unieke troef van deze eigendom betreft de zonnige tuin met terras én het prachtig verzicht.

Bouwtechnisch: Bouwjaar woning 2004 + Uitbouw 2013 - Aluminium ramen met dubbele beglazing + rolluiken, dakisolatie, muurisolatie, CV op aardgas, zonnepanelen, conforme elektriciteit, EPC: 197 kWh/(m² jaar), …
Kortom een prachtige eigendom! Zeker een bezoek waard!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 415.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2004
Grond oppervlakte
690 m2
Referentie
LSKANZTMFND-
Makelaar Code
5084
EPC Waarde
197 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20231215-0003073784-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€415.000 / Immo-Gryson
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com