Home Huis 8610 Kortemark
Torhoutstraat 60
Kaart

Torhoutstraat 60

8610 Kortemark Huis
270 m² wonen
1254 m² perceel
3 slaapkamers
€359.000

Begin uw biedingen vanaf de startprijs voor deze statige en karaktervolle burgerwoning, gelegen op slechts een steenworp afstand van de bruisende markt van Kortemark. U vindt het omringd door kwalitatieve lokale handelaars en geplaatst op een prachtig perceel van ongeveer 1254 vierkante meter met een adembenemend landelijk uitzicht.

Deze unieke woning onderging een grondige modernisering tussen 2022 en 2024 waarbij gebruik werd gemaakt van hoogwaardige materialen die de woning nog meer charme geven. Betreed de woning via de indrukwekkende hal met trappenhal en vestiaire, die toegang geeft tot een lichte en ruime woonkamer met zit- en eethoek. De keuken, gelegen naast de woonkamer, leidt naar de garage met voldoende opbergruimte en een apart toilet.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers en een volledig uitgeruste badkamer met wastafel en inloopdouche, plus een extra apart toilet. Vanuit de nachthal is er ook toegang tot de zolder met vaste trap, ideaal voor eventuele extra slaapkamers.

Buiten maakt de ruime en zonnige tuin met prachtig landelijk uitzicht de ervaring compleet. De tuin heeft ook een zij-ingang die naar de woning leidt.

Vanuit bouwtechnisch oogpunt werd er bij deze totaalrenovatie aandacht geschonken aan nieuwe sanitaire leidingen, CV op aardgas, dakisolatie, muurisolatie, nieuwe PVC ramen met HR glas en rolluiken, plus conforme elektriciteit. Dit resulteert in een EPC van 222kwh/m².

Bezoek deze prachtige eigendom zeker om zelf de charme te ontdekken! Het is zeker uw bod waard.

* * *

Torhoutstraat 60 - 8610 Kortemark - STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Op een boogscheut van de markt van Kortemark en op wandelafstand van kwalitatieve kleinhandelszaken treffen we deze statige, karaktervolle burgerwoning op een prachtig perceel van ca. 1254 m² aan mét landelijk verzicht. Deze unieke eigendom werd grondig gemoderniseerd tussen 2022-2024, waarbij gebruik werd gemaakt van kwalitatieve materialen.

Bij het binnentreden van de woning, treffen we de trappenhal met vestiaire aan. De hal verleent toegang tot een lichtrijke en ruime woonkamer, bestaande uit een ruime zit- en eethoek. Aansluitend bevindt zich de keuken. Naast de keuken, bereiken we de garage met grote bergruimte + apart toilet.

Op de eerste verdieping bevinden er zich drie volwaardige slaapkamers en een ingerichte badkamer (lavabo, inloopdouche) + een apart toilet. Vanuit de nachthal is er toegang tot de zolder, via een vaste trap. De zolder biedt de mogelijkheid tot extra slaapkamers.

De ruime en zonnige tuin met prachtig landelijk verzicht, maken het plaatje compleet. De tuin biedt tevens een uitweg aan de zijkant van de woning.

Bouwtechnisch: Totaalrenovatie: nieuwe sanitaire leidingen, CV op aardgas, dakisolatie, muurisolatie, nieuwe PVC ramen met HR glas + rolluiken, conforme elektriciteit,....EPC = 222kwh/m²

Kortom een prachtige eigendom! Zeker een bezoek waard!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 359.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1254 m2
Bewoonbare oppervlakte
270 m2
Referentie
GB2E-S5HQACV
Makelaar Code
5083
EPC Waarde
222 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240116-0003107213-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€359.000 / Immo-Gryson
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com