Home Te Koop Huis 3470 Kortenaken
Schansstraat 109
Kaart

Schansstraat 109

3470 Kortenaken Huis Te Koop
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Deze open bebouwing is prachtig gelegen in het rustige Kortenaken en heeft een uitgestrekte tuin. Het huis is opgericht in 1953, maar onderging een gedeeltelijke renovatie sinds 2015 met onder meer de installatie van een nieuwe keuken en een condensatie gasketel. De isolatie van de zoldervloer is ook recent bijgewerkt.

Binnenkomend via de hal betreedt u de ruime woonkamer die direct verbonden is met de vernieuwde, heldere keuken. Verder zijn er een veranda, berging, wasruimte en een toilet op de begane grond. De eerste verdieping biedt twee royale slaapkamers van elk 16 vierkante meter en een gemoderniseerde badkamer met douche, wastafel en een tweede toilet. Daarnaast is er een zolder toegankelijk via een vaste trap.

Buiten leidt het terras naar de zonnige, grote tuin die uitkijkt op de omliggende velden. Een afzonderlijke ruime garage maakt de woning compleet. Als u op zoek bent naar een stilgelegen woning met een royale tuin, neem dan zonder aarzeling contact op voor een afspraak ter plaatse.

* * *

Schansstraat 109 - 3470 Kortenaken - Landelijk gelegen open bebouwing met tuin Dit pand bevindt zich in het landelijk gelegen Kortenaken. De woning dateert van 1953, maar werd sinds 2015 gedeeltelijk gerenoveerd. Er werd een nieuwe keuken geïnstalleerd en een condensatie gasketel. De zoldervloer werd recent geïsoleerd. Via de inkomhal komen we in de ruime living met aansluitend een vernieuwde, lichtrijke keuken, een veranda, een berging, een wasplaats en eerste toilet. Op de verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers van elk 16 m² en een vernieuwde badkamer met douche, lavabo en 2de toilet. Via een vaste trap is de zolder bereikbaar. Via het terras kom je in de zonovergoten grote tuin met zicht op de velden. Er is tevens nog een grote losstaande garage. Bent u op zoek naar een rustig gelegen woning met een grote tuin, aarzel dan niet en contacteer ons voor een afspraak ter plaatse.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
WX91S42N4WGG
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com