Home Te Koop Huis 3470 Kortenaken
Diestsestraat 10A
Kaart

Diestsestraat 10A

3470 Kortenaken Huis Te Koop
277 m² wonen
1296 m² perceel
5 slaapkamers

Bezoek deze tijdloze villa uit de jaren 70, ontworpen door Studiebureau Rimanque. Geniet van het comfort, stijl en een naadloze verbinding tussen binnen en buiten door middel van grote ramen met prachtig uitzicht. De woning is voorzien van goed geïsoleerde wanden, ramen en vloeren, waardoor je een EPC B behaalt als je de verwarming vervangt voor een warmtepomp. Neem een frisse duik in de tuin met handig tuinhuis, compleet met omheining en elektrische inkompoort voor extra veiligheid en privacy. De locatie is ideaal; op slechts 9km van de oprit Autostrade Bekkevoort, Halen (7km) en in 15 minuten ben je in het centrum van Diest. Bel ons op 016 82 17 78 voor meer informatie of een bezoek! Laat deze unieke kans niet voorbij gaan en ervaar de eigentijdse levensstijl die op je wacht bij deze indrukwekkende moderne villa.

* * *

Diestsestraat 10A - 3470 Kortenaken - Stap binnen in deze indrukwekkende, strakke kubistische villa, een tijdloos voorbeeld van jaren 70 villabouw, ontworpen door Studiebureau Rimanque.
Deze moderne villa ligt op een steenworp afstand van het dorpscentrum van Kortenaken met alle faciliteiten (supermarkt, beenhouwer, restaurants, café, bloemenwinkel, ijssalon, traiteur etc..) en biedt een perfecte combinatie van comfort en stijl.
Wist je dat met alleen maar door de verwarmingsinstallatie naar een warmtepomp te vervangen we in een EPC B terechtkomen?
Muren (spouw geïsoleerd), ramen (HR-glas) en tevens de vloeren zijn goed geïsoleerd!
De goed onderhouden tuin is compleet met een handig tuinhuis.
Aan parkeergelegenheid geen gebrek aan de voorkant alsook door de inpandige garages.
Bovendien waarborgt de volledige omheining en de elektrische inkompoort zowel veiligheid als privacy.
De overvloedige natuurlijke lichtinval via de grote ramen zorgt voor een naadloze verbinding tussen binnen en buiten, terwijl je kunt genieten van adembenemend uitzicht op de omgeving vanuit vloer tot plafond ramen.
Deze villa biedt een oase van rust en een eigentijdse levensstijl die op jou wacht.
Op 9km van de oprit autostrade Bekkevoort, op 7km ben je op de oprit van Halen en slecht in 15 minuten ben je in het centrum van Diest (Met andere woorden gelegen op een toplocatie). Tevens is er ook een mogelijkheid voor het bij aankopen van een stuk landbouwgrond, deze weide is aansluitend op de tuin.
Bel ons gerust voor een bezoek , de offertes voor de verwarming of meer info op 016 82 17 78 en wij helpen u graag verder!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 419.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1296 m2
Bewoonbare oppervlakte
277 m2
Referentie
RU1HCO0Y-NBF
Makelaar Code
325-5518175
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€419.000 / C21 Immo K
18 Oct 2023
€469.000 / C21 Immo K
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com