Home Te Koop Huis 3470 Kortenaken
Hoeledensebaan 77
Kaart

Hoeledensebaan 77

3470 Kortenaken Huis Te Koop
318 m² wonen
3.278 m² perceel
4 slaapkamers

Unique Properties verkoopt deze ruime woning met handelszaak in het hartje van Hoeleden. Dit pand werd in 2012 bijgebouwd met een handelszaak die bestaat uit twee grote ruimten op het gelijkvloers en een eetruimte met een kitchenette op het eerste verdiep. Achter de woning bevindt zich een ruime schuur die gerenoveerd kan worden tot een bijkomende ruimte voor een vrij beroep, opslagruimte of zelfs een dierenarts of dierenhotel, aangezien er achter de schuur ook nog een tuin is waar fruitbomen kunnen worden geplant.

De woning is in 2012 volledig gerenoveerd, waardoor het instapklaar is. De indeling is als volgt:
Gelijkvloers: living, eetkamer, keuken, berging/waskamer en bureau. De ramen langs de straatkant hebben rolluiken.
Eerste verdiep: slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3 met dressing en badkamer.
Tweede verdiep: slaapkamer 4 als tweede living en naast deze ruimte kan er nog een slaapkamer of andere ruimte gecreëerd worden.

Ben je geïnteresseerd in deze prachtige woning met veel potentieel? Neem dan contact op met Louis-Jacques via lj@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.50.58. Er is een omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied en woninguitbreidingsgebied, er is geen dagvaarding/herstelvordering, geen omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden afgeleverd, de P-Score is A en de G-Score is A. EPC-woning= C-label. EPC-handelsruimte= A-label.

* * *

Hoeledensebaan 77 - 3470 Kortenaken - Unique Properties verkoopt deze ruime woning met handelszaak in hartje Hoeleden. Rechts van de woning bevindt zich de handelszaak (90m²) die in 2012 is bijgebouwd. De handelszaak bevat op het gelijkvloers 2 grote ruimtes en op het eerste verdiep een eetruimte met een kitchenette. Achter de woning bevindt zich een ruime schuur die kan gerenoveerd worden tot een grote ruimte voor een vrij beroep of als grote opslagruimte. Met de enorme tuin achter de schuur is de woning en handelszaak ook perfect voor een dierenarts en/of dierenhotel. De tuin, die volledig is omheind en zuidelijk gericht, is ook perfect voor fruitbomen te planten!

De woning zelf is in 2012 volledig gerenoveerd, wat maakt dat de woning instapklaar is! De indeling is als volgt:

Gelijkvloers:
Living, eetkamer, keuken, berging/waskamer & bureau. Het bureau kan perfect gebruikt worden als slaap- of hobbykamer. De ramen langs de straatkant beschikken ook over rolluiken.

Eerste verdiep: Slaapkamer 1, Slaapkamer 2, Slaapkamer 3 met dressing & badkamer.

Tweede verdiep: Slaapkamer 4 dat kan gebruikt worden als 2de living. Links bevindt zich nog een ruimte die gerenoveerd kan worden tot nog een slaapkamer of ruimte naar keuze.

Graag een bezoek gebracht aan deze prachtige woning met zeer veel potentieel? Neem dan nu contact op met Louis-Jacques via lj@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.50.58.
Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied en woninguitbreidingsgebied, geen dagvaarding/herstelvordering, geen omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden afgeleverd, P-Score = A, G-Score = A. EPC-woning= C-label. EPC-handelsruimte= A-label.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 650.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.796
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1929
Grond oppervlakte
3.278 m2
Bewoonbare oppervlakte
318 m2
Referentie
T1AW4-OYX7SA
Makelaar Code
5621394
EPC Waarde
229 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Niet meegedeeld
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
28 Nov 2023
€650.000 / Unique Properties
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com