Home Te Koop Huis 3470 Kortenaken
Hoeledensebaan 77
Kaart

Hoeledensebaan 77

3470 Kortenaken Huis Te Koop
318 m² wonen
3.198 m² perceel
4 slaapkamers

Unique Properties biedt deze ruime woning te koop aan in het centrum van Hoeleden. De woning is volledig gerenoveerd in 2012 en is instapklaar! Bij de woning bevindt zich ook een schuur die kan gebruikt worden als vrij beroep, extra opslagruimte of als dierenarts- en/of dierenhotel. De enorme tuin achter de schuur is zuidelijk georiënteerd en helemaal afgesloten, ideaal om fruitbomen te planten!

Verder beschikt de woning over een living, eetkamer, keuken, berging/waskamer en bureau dat kan dienen als slaap- of hobbykamer. Op het eerste verdiep bevinden zich 3 slaapkamers met een dressing en badkamer. Op het tweede verdiep bevindt zich nog een slaapkamer, of tweede living, en er is nog een ruimte gerenoveerd kan worden tot een extra slaapkamer. Alle ramen langs de straatkant hebben rolluiken.

Voor meer informatie, neem contact op met Louis Jacques via lj@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.50.58. De woning beschikt over een omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen, bestemming woongebied en woninguitbreidingsgebied. Geen dagvaarding/herstelvordering, geen omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden afgeleverd. P-Score = A, G-Score = A. EPC-woning= C-label.

* * *

Hoeledensebaan 77 - 3470 Kortenaken - Unique Properties verkoopt deze ruime woning in hartje Hoeleden. Achter de woning bevindt zich een ruime schuur die kan gerenoveerd worden tot een grote ruimte voor een vrij beroep of als grote opslagruimte. Met de enorme tuin achter de schuur is de woning ook perfect voor een dierenarts en/of dierenhotel. De tuin, die volledig is omheind en zuidelijk gericht, is ook perfect voor fruitbomen te planten!

De woning is in 2012 volledig gerenoveerd, wat maakt dat de woning instapklaar is! De indeling is als volgt:

Gelijkvloers:
Living, eetkamer, keuken, berging/waskamer & bureau. Het bureau kan perfect gebruikt worden als slaap- of hobbykamer. De ramen langs de straatkant beschikken ook over rolluiken.

Eerste verdiep: Slaapkamer 1, Slaapkamer 2, Slaapkamer 3 met dressing & badkamer.

Tweede verdiep: Slaapkamer 4 dat kan gebruikt worden als 2de living. Links bevindt zich nog een ruimte die gerenoveerd kan worden tot nog een slaapkamer of ruimte naar keuze.

Graag een bezoek gebracht aan deze prachtige woning met zeer veel potentieel? Neem dan nu contact op met Louis-Jacques via lj@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.50.58.
Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied en woninguitbreidingsgebied, geen dagvaarding/herstelvordering, geen omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden afgeleverd, P-Score = A, G-Score = A. EPC-woning= C-label.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 495.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.796
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1929
Grond oppervlakte
3.198 m2
Bewoonbare oppervlakte
318 m2
Referentie
9J61S6ZZUPRW
Makelaar Code
5621385
EPC Waarde
229 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Niet meegedeeld
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
28 Nov 2023
€495.000 / Unique Properties
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com