Home Huis 3470 Kortenaken
Koningsstraat 11
Kaart

Koningsstraat 11

3470 Kortenaken Huis
189 m² wonen
1006 m² perceel
€299.000

Deze charmante vrijstaande woning, gelegen in het pittoreske Kortenaken, beschikt over een royale tuin van 10a 06ca vol met mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Op de begane grond vindt u een inkomhal, een ruime woonkamer met eetkamer en een moderne open keuken, volledig uitgerust met essentiële apparaten zoals een afzuigkap, inductiekookplaat, dubbele spoelbak en oven. Ook is er op deze verdieping een stijlvolle badkamer met een ligbad en een praktische wastafel, en een aangrenzende berging met voorzieningen voor een wasmachine en droger. De eerste verdieping huisvest 3 slaapkamers en een apart toilet. De woning heeft ook een ruime ingebouwde garage. Deze combinatie van comfort en natuur biedt de perfecte setting om nieuwe herinneringen te creëren.

Let op: de woning heeft een renovatieverplichting. Echter, er zijn diverse premies, subsidies en een aantrekkelijke renovatielening beschikbaar. Door het plaatsen van isolatie aan de binnenkant van het schuine dak ter waarde van €1.500, kan het energielabel verbeterd worden naar label D.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Koningsstraat 11 - 3470 Kortenaken - In het pittoreske Kortenaken vinden we deze charmante open bebouwing met een tuin van 10a 06ca met een scala aan mogelijkheden voor buitenactiviteiten en ontspanning.
Op het gelijkvloers bevinden zich een inkomhal, ruime leefruimte met eetkamer, en een moderne open keuken met alle voorzieningen zoals een dampkap, inductiekookplaat, dubbele spoelbak en oven.
De benedenverdieping herbergt ook een stijlvolle badkamer met een ligbad en een praktische wastafel. De aanpalende berging voorziet in de nodige faciliteiten, waaronder aansluitingen voor een wasmachine en droogkast. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een apart toilet.
De woning beschikt over een ruime inpandige garage. Een ideale combinatie van comfort en groen, klaar om nieuwe herinneringen te verwelkomen.

De woning valt onder de renovatieverplichting, maar je kan genieten van tal van premies en subsidies en van een interessante renovatielening.
Bij het plaatsen van isolatie aan de binnenkant van het hellend dak ter waarde van €1.500 zak je naar een label D.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Kadastraal Inkomen
€ 726
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1960
Grond oppervlakte
1006 m2
Bewoonbare oppervlakte
189 m2
Referentie
TGLTOE50HQ6Z
EPC Waarde
462 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20231006-0002985573-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
12 Jan 2024
€299.000 / ERA immopunt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com